Connect with us

stoplekto

Ανεπανάληπτο ρεκόρ οι υποδομές των Νέων  Ευγενείας

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο και ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η επίσημη αγωνιστική χρονιά για τα παιδιά των υποδομών των Νέων Ευγενείας . Τόσο το εφηβικό όσο και το παιδικό έπειτα από συγκλονιστικούς και όμορφους αγώνες , πέτυχαν την άνοδό τους στην Α΄ κατηγορία του Πειραιά όπου θα έχουν παρέα ανάμεσά τους και ομάδες ΠΑΕ !….

Εκ μέρους της διοίκησης ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Γιάννης Στελλάτος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο ΑΠΨΟ ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ , το λιγότερο που έχει να πει  σ΄ αυτά τα παιδιά είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ….και πολλά πολλά συγχαρητήρια …..Σ΄ όλη την διάρκεια των πρωταθλημάτων επέδειξαν όχι μόνο ένα πλούσιο ταλέντο , αλλά και υπευθυνότητα , αγάπη για την ομάδα και ψυχικές αντοχές για τις κατά καιρούς αντιξοότητες που αντιμετώπισαν …..

Πολλά πολλά συγχαρητήρια βέβαια και στον προπονητή τους Παναγιώτη Λουκίδη , που έβγαλε το πάθος και το ταλέντο των παιδιών ….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ….Οι επιτυχίες είναι αποκλειστικά δικές σας , και να τις έχετε παρακαταθήκη για την μελλοντική σας πορεία στο άθλημα ….Και βέβαια σειρά έχει το σχολείο , το οποίο είναι` πάνω από όλα για την ζωή σας …»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply