Connect with us

stoplekto

Απολογείται ο ποδοσφαιριστής του Σκορπιού Φυλής….

Published

on

Δημόσια τοποθέτηση για τα επεισόδια στον αγώνα του Σκοπριού Φυλής με τον Κριό Ασπροπύργου θέλησε να κάνει ο ποδοσφαιριστής του πρώτου Κοσμάς Αυγουστής, ο οποίος σύμφωνα με το φύλλο αγώνος συμμετείχε στις συρράξεις που δημιουργήθηκαν, ενώ αναφέρεται ότι επιχείρησε να χτυπήσει και αντίπαλό του με μια πέτρα.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής σε αποκλειστική επικοινωνία που είχε με το stoplekto.gr, μας απολογήθηκε για το τι συνέβη, ενώ κάνει και διευκρινίσεις για αυτά που έγραψε ο διαιτητής Φίτσας στο φύλλο αγώνος:
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Αρχικά θα ήθελα σε πρώτη φάση να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη στους συμπαίχτες μου , στον προπονητή μου και όλη την ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο  και από τον κόσμο για όλη αυτή την αναστάτωση.  Το φύλλο αγώνα δεν γράφει τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν δεν χτύπησα κανέναν αντίπαλο ο παίχτης που γράφεται ότι γρονθόκοπησα είναι συμπαίχτης μου τον οποίο τράβηξα από τον αυχένα προς τα πίσω για να τον απομακρύνω.Την ώρα που αποβλήθηκα, πήγα προς τα αποδυτήρια μου,   εκεί πετάχτηκε μια πέτρα στα πόδια μου και την πήρα για να την δείξω στον διαιτητή, έτσι βρέθηκε η πέτρα στα χέρια μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να χτυπήσω ή να κάνω κακό σε κάποιον από τους αντιπάλους μου, δεν έχω ξανά δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο. Είμαστε ερασιτέχνες κάνουμε το χόμπι μας όλοι έχουμε τις δουλειές μας και τις οικογένειες μας. Ήταν μια μια κακή στιγμή και πιστεύω ότι αυτά πρέπει να μένουν μακριά από τα γήπεδα”.