Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απτόητος ο Θρίαμβος Αθηνών – Έκλεισε και Σπανό!

Published

on

Ο Θρίαμβος Αθηνών παρά τις δυσκολίες που επικρατούν στην χώρα μας καταφέρνει να πρωταγωνιστεί με διαφορά στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τους Σκόνδρα, Δημογιάννη, Μπακόλα και Βαμβακερή, η διοίκηση του Παναγιώτη Θεμελίδη έκλεισε και τον τέως αριστερό χαφ του Χαλανδρίου, Άγγελο Σπανό.

Γραφείο Τύπου Θριάμβου Αθηνών/Δάφνης.

Ο ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης ανακοινώνει την πέμπτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Πρόκειται για τον Άγγελο Σπανό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι 21 ετών (γεννημένος στις 1/5/1994) και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του στην Αθήνα. Την περασμένη σεζόν ξεχώρισε με την παρουσία του στο Χαλάνδρι, όπου και αγωνίστηκε στα περισσότερα ματς βασικός ενώ πέτυχε 5 τέρματα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Κόσμου στον Γέρακα. Το ταλέντο του τον ώθησε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Ακόμη έπαιξε στη Β’ Εθνική με τον Βύζαντα Μεγάρων».

Οι δηλώσεις του Άγγελου Σπανού στο ThriamvosTV.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Θριάμβου στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube (ThriamvosTV), o Άγγελος Σπανός υπογράμμισε: «Χαίρομαι πολύ που έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο με μεγάλη οργάνωση και γι’αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Θεμελίδη, αλλά και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν, όπως φυσικά και τον προπονητή μου, τον Γιάννη Κουσάνα. Πέρυσι παίξαμε αντίπαλοι και είδα πολλά πράγματα και δεν χρειάστηκε πολύ να καταλάβω πως λειτουργεί ο σύλλογος και έτσι, δεν ήταν δύσκολο για μένα να αποφασίσω να έρθω και πιστεύω πως θα έχουμε καλή χρονιά. Υπάρχουν ψηλοί στόχοι και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα να έρθω εδώ. Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ’όλα στους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Πάνω απ’όλα δουλειά και προσήλωση στους στόχους».