Connect with us

6ος Όμιλος

Ασταμάτητη η Ρόδος 2-0 στην Αρτάκη

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που «έριξε» την αυλαία της 22ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο η Ρόδος πέρασε από την Νέα Αρτάκη καθώς επικράτησε με 2-0 .

Οι «πράσινοι» πλέον θέλουν μόλις ένα βαθμό τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για να στεφθούν και μαθητικά πρωταθλητές και να διεκδικήσουν στη συνέχεια την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο  α’ μέρος.

Στο 28΄υπέροχη ατομική ενέργεια του Ντελέκου ο Ζαχαρόπουλος από κοντά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και ο Πίτκας μπλόκαρε.

Στο 30’ κόρνερ του Ντάμπου η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Καραμπά και κατέληξε στην αγκαλιά του Πίτκα.

Στο 35΄ένα δυο Ντάμπου και Χατζηστάμου με τον παίκτη του ΑΟΝΑ να βρίσκεται στο χορτάρι ο διαιτητής Πουλόπουλος έδειξε παίζετε.

Στο 43’ οι γηπεδούχοι  ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπαρούτα, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να μην αξιολογεί την φάση.

 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι  βελτιώθηκαν αισθητά ανέβασαν την απόδοση τους και άνοιξαν το σκορ στο 51’ με τον Μπουντόπουλο που με σουτ πραγματοποίησε το  0-1.

Στο 63΄χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Αρτάκη  αλλά ο Χατζηστάμου από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του  τερματοφύλακα Πίτκα.

Στο 73΄Ο Σουλάι γύρισε από πλάγια στο ύψος του πέναλτι και ο Δελαπόρτας έπιασε το σουτ με τα πόδια ο Ναβροζίδης έσωσε την εστία του.

Στο 76΄ ο Δελαπόρτας έφυγε στη κόντρα με υπέροχη ενέργεια μπήκε στην περιοχή  έδωσε στον Γιόνδη που σε κενή εστία διαμόρφωσε το 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Παγουρτζή και Σγουράκη.

ΑΟ Νέας Αρτάκης:(Μίλτος. Γκόφας):Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (78΄ Τσίγκας), Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (55΄ Σπανός), Πατερίτσας (75΄ Τσούτσης), Χατζηστάμου, Ντελέκος, Ντάμπος.

ΑΣ Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σουλάι, Ντομίνγκεζ (30΄ Γκίνη), Παπαδόπουλος (61΄ Σούλας, Δελαπόρτας, Γιόνδης (82΄ Χατζησάββας), Μπουντόπουλος (58΄ Μαρτσάκης), Χασομέρης