Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ατρόμητος Κερατσινίου- Παννεαπολικός 1-1

Published

on

Ατρόμητος Κερατσινίου

Σε ένα επεισοδιακό ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, Ατρόμητος Κερατσινίου και Παννεαπολικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Πανταζόγλου στο 85’, για να ισοφαρίσει ο νεανικός Ατρόμητος με τον Κουρούνη στο 90’.

Παράπονα από τη διαιτησία του Πουλόπουλου έχει ο Ατρόμητος Κερατσινίου, ο οποίος μάλιστα δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνος…

Χαρακτηριστικά ο διαιτητής αναφέρει στο φύλλο αγώνος τα παρακάτω:

«Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια με πλησίασε με έντονο και απειλητικό ύφος ο πρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου, Θανάσης Μπαλαφούτης, ο οποίος εισήλθε στον περιβάλλοντα χώρο με άγνωστο τρόπο, αφού η πόρτα ήταν κλειδωμένη και μου είπε: «Πουλόπουλε θα πάρω την ομάδα και θα αποχωρήσω».

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο παραπάνω κύριος δεν έφευγε με αποτέλεσμα να αργήσει η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ενημέωσα ότι έδειξα κίτρνη κάρτα για διαμαρτυρία στον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Κερατσινίου Κώστα Μπαλαφούτη.

Ο ίδιος μετά τη λήξη του αγώνα,  ενώ βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου και ενώ κατευθυνόμουν προς τα αποδυτήρια  μου φώναξε: «Κάθε εβδομάδα έρχεστε τρεις διαφορετικοί διαιτητές που προσπαθείτε να μας ρίξετε. Είστε απαράδεκτοι και θέλετε πολύ ακόμη για να το καταφέρετε».

Για οτιδήποτε προκύψει μετά την αποχώρηση μας θα υπάρξει συμπληρωματική έκθεση. Γνώση για όλα τα παραπάνω, καθώς και την υπογραφή του φύλλου αγώνος ανέλαβε  ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχος ομάδας, Βιδάλης Γ..

Καθώς βρισκόντουσαν οι αργηχοι  για να υπογράψουν το φύλλο αγώνος, εισήλθε στα αποδυτήρια ο Πρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης και μου είπε: «Αν γράψεις αυτά και δεν τα αλλάξεις θα φωνάξω αστυνομία και θα σε πάω αυτόφωρο».

Ο αρχηγός της γηπεδούχος ομάδας, δεν ήθελε να υπογράψει το φύλλο αγώνος και ο Πρόεδρος Θανάσης Μπαλαφούτης μου είπε:  «Δεν υπογράφουμε και έχω φωνάξει την αστυνομία», οπότε και έκλεισα το φύλλο αγώνος»……

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Μπαλαφούτης, Ηλιόπουλος (84’ Μώρος), Τραμουντάνας, Χονδρουδάκης (88’ Κολέτσι), Κουρούνης, Βιδάλης, Μαγκώνης (58’ Λέκκας), Τσάμπρας, Τσιρίδης, Παπαδάτος, Λούπι (70’ Μπάμι)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Κοκκινάκης, Λαουτάρης, Κωνσταντινίδης (70’ Ρενιέρης), Πουλόπουλος, Τσιριγώτης, Ζώης (90’ Τσαραντάς), Πατρίκαλος (92’ Φραγκομανώλης), Σαρηγιαννίδης, Μπεκάκος, Πανταζόγλου