Connect with us

6ος Όμιλος

Βελιτζέλος – Θα γίνουν κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού

Published

on

Μερικές κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού αναμένεται να κάνει η ομάδα της Ρόδου όσον αφορά τις μεταγραφές της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανεξάρτητα από το πώς θα λέγεται η κατηγορία στην οποία θα παίζουν οι «πράσινοι» (το σίγουρο είναι ότι θα είναι επαγγελματική), θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν και πάλι να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι εφικτό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Βασικός στόχος θα είναι να παραμείνει ο ίδιος κορμός, όπως τονίζει στην «Αθλητική Ροδιακή» και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος. Συγκεκριμένα, είπε τα ακόλουθα:

«Γενικώς δεν είμαι ποτέ των πολλών και των απότομων αλλαγών. Θα πρέπει σίγουρα να γίνει ένας πολύ σωστός προγραμματισμός με μετρημένες κινήσεις, ουσίας. Να πάρουμε τους παίκτες που πραγματικά χρειαζόμαστε. Δεν πρέπει να γίνουν κινήσεις εντυπωσιασμού. Και φυσικά είναι βασικό το να παραμείνει ο ίδιος κορμός. Αυτό είναι βασική προϋπόθεση καθώς πρόκειται για παιδιά που βοήθησαν πολύ στη Γ΄Εθνική και αξίζουν να παίξουν και σε ανώτερη κατηγορία».

Ο κ. Βελιτζέλος πρόσθεσε για το θέμα αυτό και τα ακόλουθα:
«Μεταγραφικά θα ακολουθήσουμε την ίδια φιλοσοφία που είχαμε και πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή να έχουμε ένα κράμα το οποίο θα αποτελείται από νεαρούς φιλόδοξους αλλά και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι και πάλι ο μεγάλος μας στόχος».

Για την πρόσφατη τυπική ανανέωση της συνεργασίας του, τόνισε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση. Ήταν κάτι που το ήθελαν άλλωστε και οι δυο πλευρές. Πλέον περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την επόμενη ημέρα για να μπορέσουμε να οργανωθούμε ανάλογα. Πάντως μπορώ να πω ότι ξεκίνησαν ήδη κάποιες εσωτερικές διαδικασίες σε διάφορα λειτουργικά θέματα. Οπότε ήδη κάνουμε κάποια πράγματα, έστω και εξ’ αποστάσεως».

foto – news12.gr