Connect with us

stoplekto

Βολικό «Χ» για το Π. Φάληρο, έχασε έδαφος ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής για το δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ που διεξήχθη στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος», Παλαιό Φάληρο και Ολυμπιακός Λιοσίων έμειναν στο 1-1. Κάπως έτσι, οι πρωτοπόροι έφτασαν τους 40 πόντους, όμως είδαν τον Αστέρα Ζωγράφου να πλησιάζει στους πέντε. Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» αριθμούν 30 βαθμούς, αλλά η νίκη της Ελευθερούπολης τους «έριξε» στην πέμπτη θέση, ενώ ο Ατρόμητος τους πλησίασε στον πόντο.

Το σκορ άνοιξε στο 36’ ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση της άμυνας σε φάουλ του Μητροφάνη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56’ με κοντινή κεφαλιά του προωθημένου Τριανταφυλλίδη ύστερα από κόρνερ του Αθανασιάδη. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι γλύτωσαν τη ψυχρολουσία και την πρώτη εντός έδρας ήττας στο 85’. Συγκεκριμένα, ο Πούλιος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Καραμαλίγκας έκανε εκπληκτική απόκρουση και στην επαναφορά ο Κάιδος απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το μισό μέτρο πλασάροντας άουτ!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σφακιανάκης Ι., Απτόσογλου Ι., Δεληθοδωρής Κ.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Λογοθέτης (62′ Μεμπέλικας), Βλάμης, Κέντρος (62′ Μαρούσης), Μητροφάνης, Ασλανίδης, Παπανδρέου, Γιαννακόπουλος, Γκιόλας (73′ Μάλλης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Φραγκόπουλος, Αργυρός, Πετρίτσης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Μελέτης (46′ Κάιδος), Αθανασόπουλος (65′ Πούλιος), Αθανασιάδης, Γκαβζίδης, Καπλάνης (46′ Μπινιάκου).