Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό στον Υμηττό για τους Αγίους με μαεστρο τον Ρούσεφ

Published

on

Χωρίς αμφιβολία αποτελούσε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής αφού τόσο ο Θρίαμβος όσο και οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν θέσει υψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η Ένωση ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού επικράτησε με 0-1 και μπήκε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον μαέστρο, Ιβάν Ρούσεφ ο οποίος με ωραία εκτέλεση φάουλ νίκησε στο 53′ τον Κόρδα και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. . Ο Θρίαμβος από την πλευρά του, έδειξε κουρασμένος στο δεύτερο και μακριά από δημιουργία φάσεων, θα έλεγε κανείς πως υπέκυψε δίκαια, μιας και οι παίκτες των Αγίων θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει άλλα δυο τέρματα με τους Δημαρά και Κοντογουλίδη. Καλή η διαιτησία των Παπαγεωργίου, Ακρίβου, Καρατζίκα.

Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης: Κόρδας, Βασίλι (75’ Συμεωνίδης), Λιόσης (56’ Φατσέας), Θεμελίδης, Σκόδρας, Δημογιάννης, Τσοχαντάρης, Χαζίσας (60’ Ζαχαρόπουλος), Λύγκος, Σπανός, Αρώνης.

Αγ Ανάργυροι: Σαράντης, Μεταλληνός, Γεωργίου (54’ Τουρνάς)), Μυστρίδης, Γεωργούλης, Μπεθάνης, Δημαράς, Κοσμάς, Στραβοκέφαλος (60’ Σερδενές), Ρούσεφ, Κοντογουλίδης (80’ Πλεξίδας).