Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δολιοφθορά στα δίχτυα του γηπέδου Δραπετσώνας !!! Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΣ Ποντίων –Χαλκηδόνας.

Published

on

Κίνδυνος και για τα αυριανά παιχνίδια ….

 

Βρήκαν κομμένα τα δίκτυα στο γήπεδο της Δραπετσώνας  και ο αγώνας της Α’ Κατηγορίας του ΑΣ Ποντίων με την Χαλκηδόνα δεν έγινε . Πρόκειται σίγουρα για δολιοφθορά αφού φαίνεται καθαρά πως τα δίκτυα είχαν κοπεί με ψαλίδι  και  μάλιστα και στα δυο τέρματα . Πιθανότατα κάποιοι να μην ήθελαν να γίνει το παιχνίδι και να δημιουργηθεί έτσι πρόβλημα . Ο διαιτητής Κώστας Δαμιανάκης και οι συνεργάτες του αφού είδαν ότι ήταν αδύνατο να γίνει το παιχνίδι , αποφάσισαν την αναβολή του .

Για το θέμα αυτό κινείται ήδη το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κάνει  ανακρίσεις, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια άτομα κινούνταν ύποπτα στη  περιοχή γύρω από το γήπεδο  τη νύχτα.

Ενέργειες γίνονται και από την ΕΠΣ Πειραιά αφού ψάχνουν να βρουν  δίκτυα  ώστε να γίνουν κανονικά οι  αυριανοί αγώνες Θησέα – Κύπρου Κορυδαλλού( 11.30 )   και Περαμαϊκού – Φιλάθλων ( 15.00, κάτι όμως που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο.

Να επισημάνουμε ότι για το γήπεδο Δραπετσώνας έχουμε αναφερθεί πολλές φορές . Ακόμα και πρόσφατα. Ότι είναι αφύλακτο με την πόρτα μέρα –  νύχτα ανοικτή και οι προβολείς αναμμένοι. Απαράδεκτη κατάσταση…