Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιτέλους νίκη για την Νέα Ιωνία

Published

on

Μετά από 10 αγωνιστικές η Νέα Ιωνία γεύτηκε την χαρά της επιτυχίας στο ντεμπούτο του Γιώργου Ντούσκου στον πάγκο της. Επικράτησε 3-2 του Χολαργού εντός έδρας και ανέβηκε στην όγδοη θέση έχοντας 21 βαθμούς, εκτροχιάζοντας παράλληλα τους ‘κυανόλευκους’ (29 πόντους και -12 από τον Άγιο Ιερόθεο) από την μάχη του τίτλου στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11′ ο Νησαριώτης από το σημείο του πέναλτι, μια παράβαση που κέρδισε ο ίδιος. Με το πέρας του χρόνου, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν στο 40′ με τον συνήθη ύποπτο Νίκο Κετσετζόγλου. Μάλιστα, στην ίδια φάση τραυματίστηκε ο ταλαντούχος επιθετικός και αντικαταστάθηκε από τον Ντζαβίδα. Λόγω του τραυματισμού υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν καθαρίζοντας το παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ. Ο Κώστας Βογατσάς πέτυχε το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Κουτσιούμπας πραγματοποίησε το 3-1 καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, με την βροχή να ‘συντροφεύει’ συνέχεια τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Δίχτυα βρήκε μόνο το συγκρότημα του Γιάννη Ταπραντζή στο 80′ χάρις τον Ντζαβίδα για το τελικό 3-2 μέσα στην Νέα Ιωνία.

Διαιτητές: Περράκης Κ., Κορτέσης Π., Νικολαδός Σ.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Ντούσκος): Παναγιωτόπουλος, Βογατσάς Β., Καψιόχας, Παπακουνάδης, Ταράτσας, Μουρούτης, Κουτσιούμπας (73′ Δρυμωνίτης), Βογατσάς Κ., Νησαριώτης, Βιδίστα (82′ Σικόλας), Τριάντης (62′ Βουτσινός).

Χολαργός (Γιάννης Ταπραντζής): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Χάλος, Λύρας, Τζέλη, Κετσετζόγλου (45′ λ.τρ. Ντζαβίδας), Πλεμμένος, Τασιούδης (53′ Ψάλλας).