Connect with us

stoplekto

Επιτυχημένη η κοπή πίτας της Ζωφριάς- Παρελθόν από το σύλλογο ο γκολκίπερ Κολιάκης

Published

on

Από τη διοίκηση της Ζωφριάς λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Σε απόλυτο οικογενειακό κλίμα στο cafe Faltso στην Ζωφριά έγινε η κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιατικης πίτας του ΔΑΟ ΖΩΦΡΙΑΣ με την συμμετοχή ‘ολων των ακαδημιών, των γονέων τους, της ανδρικής ομάδας ,προπονητών,φιλάθλων,του ΔΣ,και του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας Δημήτρη Καμπόλη. Συμβολικά το πρώτο κομμάτι αφιερώθηκε στην οικογένεια του Δημήτρη Καμπόλη εκφράζοντας έτσι το ΔΣ την ευγνωμοσύνη του για την υπομονή τους καθώς μετά την παθιασμένη ενασχολησή του με τον σύλλογο σίγουρα του στερούμε ώρες από την οικογένειά του.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Φυλής Αλέξανδρος Κουλοχέρης με μέλη της παράταξης του, ο οποίος απηύθηνε και ένα σύντομο χαιρετισμό δηλώνοντας την στήριξή του στα προβλήματα του συλλόγου και ιδιαίτερα στο γηπεδικό.

Το ΔΣ αφιέρωσε την εκδήλωση στο μέλος του ΔΣ  Όλγα Πύλου  αναγνωρίζοντας έτσι   της υπηρεσίες που προσφέρει στο σύλλογο με ταπεινότητα και ανιδιοτέλεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι άσχημα είναι τα νέα για τον ποδοσφαιριστή μας Ανέστη Πουλικίδη καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός και θα μείνει εκτός για την υπόλοιπη σαιζόν.Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας.
Τέλος, παρελθόν για το σύλλογο αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κολιάκης, απόφαση που βρίσκει σύμφωνους το ΔΣ και τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Καμπόλη, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο  την απόλυτη στήριξή τους στον προπονητή Κώστα Μαργαρίτη”.