Connect with us

8ος Όμιλος

Ηρακλής Ελευσίνας- ΟΦ Ιεράπετρας 2-3

Published

on

Μετά από ένα εντυπωσιακό ματς ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησε δύσκολα του σκληροτράχηλου Ηρακλή Ελευσίνας με 3-2 στο “Γ. Ρουμελιώτης”. Ένα ματς που άρχισε με 35′ από την προγραμματισμένη ώρα, λόγω καθυστέρησης του γιατρού του αγώνα στο γήπεδο. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την ανωτερότητά τους και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Σκαμαντζούρα(7′ αυτογκόλ) και Παπαδόπουλου(33′), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ίσι στο 42′. Η επανάληψη επιφύλασσε πλούσιο θέαμα, καθώς ο Ηρακλής μεταμορφώθηκε και μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να μειώσει στο 52′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατσάφαρου, που υπέδειξε ο διαιτητής Μπαλαχούτης(Πειραιά) σε ανατροπή του Σότα από τον Πυθαρούλη Γ.. Για τα επόμενα δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Κατσάφαρο και Τσεβά τους Κρητικούς, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Η Ιεράπετρα συνήλθε στη συνέχεια και έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ Βανδώρος κρατούσε με τις επεμβάσεις του το σκορ, ενώ στο 76′ οι Κρητικοί είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Παπαδόπουλο. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-1 στο 86′ με τον Γκίκα σφραγίζοντας την πρόκριση. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 93′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κατσάφαρου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση του πέναλτι στο διαιτητή Μπαλαχούτη, ενώ ο Ηρακλής ζήτησε και δεύτερο πέναλτι στο 69′ για μαρκάρισμα του Κορομηλά στον Τσεβά.

ΗΡΑΚΛΗΣ(Μιχάλης Κατσάφαρος): Βανδώρος, Αξιώτης(12′ λ.τρ. Δικράν- 81′ Τερζίου), Τζαφεράκος, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης, Πέππας, Σότα, Κόρμαλης, Κατσάφαρος, Καλογρίδης, Τσεβάς.

ΟΦΙ(Γιάννης Μάγγος): Ταρτάλας, Πυθαρούλης Γ., Καλημέρης(74′ Κωνσταντίνου), Μίγγας(46′ Δερμιτζάκης), Τζελέπης, Πότσι, Κορομηλάς, Χίσι (69′ Πάλι), Γκέκας, Παπαδόπουλος, Γκίκα.