Connect with us

darzetas

Η απίστευτη ταλαιπωρία με το γήπεδο του ΣΕΦ

Published

on

Το πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο στο ΣΕΦ είναι παλιά ..αμαρτία. Από την ημέρα που κατασκευάστηκε .Πριν από επτά χρόνια περίπου. Τότε , ελλείψει χρηματικών πόρων η διοίκηση του Σταδίου ανέθεσε το έργο σε κάποια εταιρεία που απλά έστρωσε τον πλαστικό χλοοτάπητα , χωρίς καουτσούκ και χωρίς την παραμικρή υποδομή. Αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας κάκιστος αγωνιστικό χώρος , εξαιτίας του οποίου προήλθαν αρκετοί σοβαροί τραυματισμοί παικτών ( χιαστοί κλπ) . Ακόμα και από τις …ραφές του χλοοτάπητα ποδοσφαιριστές έσκισαν τα πόδια τους !!!

Ταυτόχρονα σημειώθηκαν αρκετές κλοπές στα αποδυτήρια των ομάδων από «άγνωστα » στοιχεία . Μέχρι και τα καλώδια των προβολέων έκοψαν το καλοκαίρι και ελλείψει χρημάτων έκαναν ρεφενέ μεταξύ τους τα σωματεία που γυμνάζονται εκεί , ενώ έβαλε και κάποιο ποσό η ΕΠΣ Πειραιά .

Στη γιορτή της Ένωσης το Γενάρη ο Γ.Γ.Α. Παναγιώτης Μπιτσαξής εξήγγειλε την ανακατασκευή του γηπέδου με νέο σύγχρονο χλοοτάπητα έβδομης γενιάς , δημιουργία εξέδρας, τοποθέτηση νέων προβολέων κλπ. . Συνολικό κόστος γύρω στα 840 .000 ευρώ. Στην πορεία και ελλείψει χρημάτων αποφασίστηκε να δοθεί μόνο ένα μέρος του ποσού ( γύρω στα 150.000 €).

Από τότε πέρασαν αρκετοί μήνες , και μόλις χθες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος έβαλε την υπογραφή του . Λογικά θα πρέπει τώρα να γίνει η εκταμίευση του ποσού από τη διοίκηση του ΣΕΦ η οποία όμως έχει υποβάλλει την παραίτηση της !!!

Πάμε δηλαδή για νέα καθυστέρηση . Όσο για τις ομάδες που προπονούνται εκεί έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από την αρχή της προετοιμασίας και γυροφέρνουν σαν περιπλανώμενοι τσιγγάνοι από δω κι από κει . Και κάτι άλλο .Όλα τα σωματεία που προπονούνται στο ΣΕΦ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply