Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Η Ατλαντίδα στο θρόνο!

Published

on

Την κατακτηση του πρωταθλήματος στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε η Ατλαντίδα η οποία σε ένα συγκλονιστικό ματς επικράτησε με 1-0 του Κρυονερίου για την τελευταία αγωνιστική. Το συγκρότημα του Γιώργου Τσούνη έδειξε περισσότερη θέληση και πάθος για τη νίκη φτάνοντας στην επίτευξη του στόχου χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρυσάφη στις καθυστερήσεις. Από την άλλη, το Κρυονέρι παρότι πάλεψε έχοντας ως στόχο να κλείσει τους διαδρόμους και να… χτυπήσει στην αντεπίθεση δεν τα κατάφερε μένοντας στην 2η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Αποστολίδη, ενώ Κύπελλο απονεμήθηκε και στους δευτεραθλητές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 35′ σκόραραν με τον Φώσκολο όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Το Κρυονέρι απάντησε στις ευκαιρίες με τον Δημητρίου ενώ στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί απειλώντας με τους Πανόπουλο στο 62′ και Χρυσάφη στο 82′. Στις καθυστερήσεις έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα, όταν ο Κεφαλάς ανέτρεψε τον Λάσα εντός περιοχής και ο Χρυσάφης που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε χαρίζοντας τη νίκη αλλά και το πρωτάθλημα στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι όμως ο Αντιπαριώτης υπέδειξε τη συνέχεια το αγώνα

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Καρποντίνης, Πούλιος (80′ Καγιάς), Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60′ Μπερέτης), Φώσκολος, Χρυσάφης, Λάσα.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Μπερμπάντης, Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος (70′ Ποστόλι), Δημητρίου (75′ Κεφαλάς), Κανταρέλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (67′ Ζερμπίνης).