Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Αθηνών-ΠΑΟ Ρουφ 2-0

Published

on

Μετά από μια αγωνιστική, ο Θρίαμβος Αθηνών επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο του Υμηττού παραμένοντας στην 3η θεση μαζί με τα Σούρμενα εχοντας 41 βαθμούς. Το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα χάρις σε δυο εκτελέσεις πέναλτι του Τσοχαντάρη στο 37′ και στο 41′ πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι διαθέτει μια απ’ τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Από την άλλη, ο ΠΑΟ Ρουφ παρά το ατυχές αποτέλεσμα παρουσίασε καλό πρόσωπο έχοντας ευκαιρία στο 0-0 να ανοίξει το σκορ με τον Ασλανίδη, ενώ και στο 2-0 δημιούργησε προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Μπακόλα. Η ‘Αούστρια’ παρέμεινε στους 26 βαθμούς και την 12η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις δυο περιπτώσεις πέναλτι που έκριναν τον αγώνα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Μπακόλας, Χατζίου, Λιοσης, Βαμβακερής, Σκόνδρας, Ζαχαρόπουλος, Αρώνης, Χαζίσας, Τσοχαντάρης (85′ Χανδρινός), Σπανός (87′ Μερμύγγης), Φατσέας (80′ Κατσαρός).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κουνάδης, Καραμπάς, Μαμάς, Τριανταφύλλου, Τριανταφυλλίδης Σπαγγής (71′ Τσιμπλάκης), Ασλανίδης (67′ Γαλάνης), Λαγκαδινός, Φιλιππίδης Λαμπρινάκος (54′ Βουλωμένος), Φωτόπουλος.