Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – Ήττα από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο

Published

on

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ της προετοιμασίας της η Θύελλα Ραφήνας ηττήθηκε με σκορ 4-1 από την ΑΕ Κηφισιάς, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, σε ματς που διεξήχθη στο κεκλεισμένων των θυρών Ζηρίνειο Στάδιο.

Οι «λιγνιτωρύχοι» από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν νευρικοί στις κινήσεις τους, μη μπορώντας να διατηρήσουν την μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύ εύκολα η κατοχή και να μην βγαίνουν οι απαραίτητες συνεργασίες.Η ομάδα των Βορείων Προαστείων πήρε από νωρίς την κατοχή της μπάλας, ενώ παράλληλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο 27’, η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Θύελλας και άνοιξε σκορ με προβολή του Μεγαρίτη μέσα από την μικρή περιοχή

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε την απάντηση στο 42’, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Μαργέτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, με τον Αντωνόπουλο να αποκρούει και τον Γεωργόπουλο εν συνεχεία να την στέλνει στα δίχτυα με κοντινή προβολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα δεν μπόρεσε να βελτιώσει την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο και στο τελευταίο ημίωρο δέχτηκε μοιραία τρία γκολ. Στο 64’, ένα λάθος στη μεσαία γραμμή έβγαλε στη κόντρα την ομάδα της Κηφισιάς, με τον Σύρακα μετά από γύρισμα να διώχνει άθελά του πάνω στον Φύτρο και την μπάλα να καταλήγει στην εστία του για το 2-1. Οι «λιγνιτωρύχοι» μέχρι το 80’ βρισκόντουσαν στο παιχνίδι, ωστόσο σε εκείνο το χρονικό σημείο δέχτηκαν και τρίτο γκολ.

Η Κηφισιά βγήκε στη κόντρα μετά από νέο λάθος της Θύελλας στη μεσαία γραμμή και ο Κοντογιάννης πλάσαρε τον Σύρακα για το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Τετέι, ο οποίος σκόραρε μέσα από την περιοχή για το 4-1.

Η ήττα για την Θύελλα δεν ήρθε και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι «λιγνιτωρύχοι» προβλημάτισαν με την εικόνα τους, πληρώνοντας τα φτηνά λάθη τους στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βγουν από τα φιλικά παιχνίδια. Άλλωστε, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινούν σε πέντε εβδομάδες και η ομάδα έχει τον χρόνο να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί έτοιμη.

Ρεπορτάζ:Κωνσταντίνος Τούμπανος