Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – ΑΟ Καρύστου 5-0

Published

on

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν η Θύελλα Ραφήνας επιβλήθηκε με 5-0 επί του ΑΟ Καρύστου, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» και ξεμούδιασε από τις καθημερινές και σκληρές προπονήσεις.

Οι «λιγνιτωρύχοι», αγωνιζόμενοι με πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα στο πρώτο ημίχρονο, είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, με το ματς παράλληλα να ήταν αρκετά μοιρασμένο σε κατοχή. Βέβαια, αν και είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα το τέλος των πρώτων 45 λεπτών να τους βρει στο 0-0 κόντρα στην ομάδα της Εύβοιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα ήταν πέρα για πέρα καταιγιστική, με την είσοδο του Κώστα Δημητρίου στον αγωνιστικό χώρο να αποδεικνύεται καταλυτική για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, ο αμυντικός χαφ της ομάδας μας άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 2-0 με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με ψιλοκρεμαστή λόμπα του Δήμου Μαργέτη από τα όρια της μεγάλης περιοχής, με τον Δημητρίου να πιστώνεται την ασίστ. Ο δεύτερος εν συνεχεία πέτυχε χατ-τρικ με σουτ εντός της περιοχής για το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο φινάλε του αγώνα ο Σταμάτης Γεωργόπουλος με πλασέ πάνω στη γραμμή της εστίας του ΑΟ Καρύστου, έπειτα από αναμπουμπούλα που επικράτησε στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Τέλος, ο Νίκος Μεσολόγγης έδωσε σε σχεδόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες χρόνο συμμετοχής, με τον αρχηγό Αλέξανδρο Χαρακτίδη να μένει εκ νέου εκτός, λόγω του μικροτραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Τούμπανος