Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας: Κράτησε Μεσολόγγη, αποχαιρετάει το δυναμικό με τραπέζι

Published

on

Στην Θύελλα Ραφήνας ξεκινούν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά με την αρχή να έχει γίνει με την παραμονή του Νίκου Μεσολόγγη.

Ο έμπειρος προπονητής που κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή κερδίζοντας την παραμονή στην κατηγορία τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Σπύρου Λουκάτου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Πλέον, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες και να έρθουν ορεξάτοι στην προετοιμασία.

Μάλιστα για την Πέμπτη 30 Μαϊου έχει προγραμματιστεί αποχαιρετιστήριο τραπέζι στο εστιατόριο ‘ Παράγκα’  που βρίσκεται στην Ραφήνα, όπου για φέτος τεχνικό επιτελείο και παίκτες θα τα… πουν για τελευταία φορά.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό των λιγνιτωρύχων αναφέρει ότι θα στηριχτούν στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας, που αποτελεί την μεγαλύτερη πηγή ενίσχυσης του ρόστερ τα τελευταία χρόνια.

Στόχος ανεξάρτητα από τον όμιλο που θα συμμετάσχει η ομάδα είναι η γρήγορη παραμονή και η απόδοση καλού ποδοσφαίρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις από τη διοίκηση της ομάδας ,βάσει των εισηγήσεων που έχουν γίνει από τον προπονητή, Νίκο Μεσολόγγη.