Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλοι Πεύκη- Νικηφόρος και Μάγκαν- Μόνγκα

Published

on

Ισοπαλία 2-2 αναδείχτηκαν Πεύκη και Νικηφόρος σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της ομάδας των Βορείων Προαστίων. Χωρίς νικητή έληξε και η άτυπη «μονομαχία» ανάμεσα και στον Μάγκαν των γηπεδούχων και τον Μόνγκα της ομάδας της Ανατολικής Αττικής, που πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας για λογαριασμό της ομάδας του.

Το σκορ άνοιξε για την Πεύκη στο 20’ με εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Μάγκαν , για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο ο Μόνγκα για τον Νικηφόρο.

Ο Μάγκαν έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη γηπεδούχο ομάδα με σουτ ενώ με κεφαλιά ο Βραζιλιάνος σέντερ του Νικηφόρου έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Τόσο ο προπονητής της Πεύκης Γιώργος Κοντόσης όσο και ο προπονητής του Νικηφόρου Γιώργος Παπαδόπουλος έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο πολλές αλλαγές.

Πεύκη: Καραγιώργος, Καψάσκης, Παπαγιώργος, Κωστάκης, Αλεβίζος, Βαλσάμος, Κάρμας, Ετόκα, Πιπεργιάς, Μάγκαν, Σακελαρίου

Έπαιξαν ακόμα οι Ριζόπουλος , Παπιδάκης, Πιτέλης, Καπρής, Κλείδας, Γιουτζίν, Οικονομέας, Σιέρος.

Νικηφόρος: Κατσούλης, Κανελλόπουλος, Τσιαπαρής, Παπαδόπουλος, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Αντεριώτης, Λάιος, Ζέμπε, Τσιριγώτης, Μόνγκα

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Αποστολόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Τσουρουχάς, Τσιούτης, Κέντρος, Καραγιάννης. Δεν έπαιξε ο τραυματίας Ράπτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply