Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο τέλος η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες ήθελαν βαθμό ή βαθμούς, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου καθάρισε 3-0 τον Αττικό στο Ρουφ. Μέχρι το 79′ το 0-0 βασίλευε και η άμυνα του Αττικού κρατούσε, όμως ένα ξέσπασμα των παικτών του Τάσου Τασιόπουλου οδήγησε σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και οι φάσεις λίγες για τα δύο σκληροτράχηλα σύνολα. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν για το γκολ της νίκης. Αυτό έμελλε να γίνει στο 79′ έπειτα από σέντρα του Μαραγκουδάκη και σουτ του Ταχιρά από το ύψος του πέναλτι΄για το 1-0. Με την σέντρα, οι ‘κυανόλευκοι’ έκλεψαν την μπάλα, ο Κωνσταντόπουλος έκοψε στα δύο την άμυνα των ‘πρασίνων’ με ωραία κάθετη μπαλιά και ο Μπίνας πλάσαρε εύστοχα τον Λογοθέτη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κώστας Ελευθεριάδης που πήρε το ριμπάουντ από το φάουλ του Κωνσταντόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Κουτσόγιαννος, Κορτέσης.

ΑΤΤΙΚΟΣ (Σπύρος Παπακανέλλος): Λογοθέτης, Γκούτσιος, Μενέ (46′ Καπαρδέλης), Κουγιουμτζάκης, Κανελλόπουλος, Διγενής, Λαμπαρδάς (46′ Ντζέλιας), Ασλανίδης, Σάνι (83′ Γραμματικόπουλος), Κανέλλος, Κοτούλιας.

ΘΥΕΛΛΑ (Τάσος Τασιόπουλος): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Ρέτσος, Γερακάρης, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Ταχιράς, Ζαμπαράς (67′ Ελευθεριάδης Κ.), Μπίνας (90′ Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (87′ Τσιαμέγκος).