Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Καθάρισε’ τον Χολαργό στο Περιστέρι

Published

on

Ήταν αναμφίβολα από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής και το απέδειξαν στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Α.Ο. Περιστερίου και τον Χολαργό που αναμετρήθηκαν στον Ήφαιστο με φόντο την δεύτερη θέση. Οι δύο ομάδες έπαιξαν για την νίκη, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που τα κατάφεραν με 2-0 έχοντας τα ηνία στο μεγαλύτερο διάστημα και χάνοντας περισσότερες ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές. Οι ‘ροσσονέρι’ είχαν την πρωτοβουλία, πατούσαν περιοχή, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ έπαιζαν υπομονετικά ψάχνοντας την αντεπίθεση. Στο 23′ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κετσετζόγλου από πλεονεκτική θέση να μην πλασάρει τον Λιώνη. Από την άλλη πλευρά, ο Όμιλος είχε οριζόντιο δοκάρι στο 28′ με οβίδα του Σαντριά από τα 35 μέτρα. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές από το 55′ και έπειτα, αλλά ο Νικολάου ήταν ‘κέρβερος’ στα δοκάρια του. Στο 58′ εξουδετέρωσε εντυπωσιακά το σουτ του Παπαευθυμίου και στο 65′ σταμάτησε, αρχικά, δύσκολα σε τετ α τετ τον Βουλωμένο και εν συνεχεία τον Σαντριά από την γωνία. Τελικά, ο ‘Γόρδιος δεσμός’ λύθηκε στο 82′ χάρις τον Βουλωμένο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά εκμεταλλευόμενος το κακό αμυντικό διώξιμο. Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 84′ με το δοκάρι του Πλεμμένου σε σουτ 35 μέτρων, αλλά στο 86′ ήρθε το γκολ-ταφόπλακα για τους φιλοξενούμενους. Ο Αργυρός εκτέλεσε απευθείας το φάουλ (που έμοιαζε σαν κόρνερ) και έστειλε την μπάλα στο απέναντι ‘Γ’ του Νικολάου για το τελικό 2-0 που σκόρπισε πολλά χαμόγελα στις κερκίδες.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Κουντουρέλης Γ., Δόσης Μ.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Λειβαδάς (57′ Αργυρός), Κρούτη, Σαντριάς (84′ Γκολφινόπουλος), Χέλμης (91′ λ.τρ. Τσίγκος), Βουλωμένος.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου, Καζάκος Α., Ψάλλας, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Χάλος, Λυράς (78′ Πλεμμένος), Τζέλη, Κετσετζόγλου, Τασιούδης (84′ Χαρατσάρης), Καζάκος Π. (70′ Ντζαβίδας).

Photo: Sportifico.gr – Xristos Xostikidis