Connect with us

Γ Εθνική

Κατονομάζει ο Κούγιας για το τροχαίο…

Published

on

Πριν από λίγες μέρες ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα τροχαίο που χαρακτηρίστηκε “ύποπτο” με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να υποστηρίζει πως αν αποδειχθεί πως επρόκειτο για δολιοφθορά τότε θα την έχουν κάνει, με εντολή μέσα από τις φυλακές, οι Τσακογιάννης, Μπέος καθώς, κατά τον Κούγια, αυτοί τον έχουν απειλήσει μετά τις αποκαλύψεις του για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Press Time”, ο Κούγιας μίλησε

Για το “ύποπτο” τροχαίο ατύχημα που είχε: “Δεν το πήγα εγώ το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Εγώ ήμουν και είμαι κατηγορηματικός ότι πρόκειται για ατύχημα, όχι για δολιοφθορά. Όμως η τροχαία είδε όλη την σκηνή του ατυχήματος και ότι από τύχη γλίτωσα εγώ και πιθανότατα δεκάδες άλλοι οδηγοί. Διαπιστώθηκε στην αντιπροσωπεία ότι ήταν κομμένο με μαχαίρι το ακρόμπαρο. Αλλά για να είναι ακόμα πιο σίγουροι για το πόρισμα τους, θα το στείλουν στην Γερμανία ώστε να εξεταστεί και χημικά αν υπάρχει ίχνος άλλου σώματος πάνω από εκεί που είναι κομμένο”.

Για το αν σκέφτεται κάποιον που να ήθελε να του κάνει κακό: “Δεν έχω άλλους εχθρούς παρά μόνο αυτούς που είναι στην φυλακή τώρα. Δηλαδή τον Τσακογιάννη και τον Μπέο. Αυτοί δημοσίως έχουν πει ότι εξαιτίας των καταθέσεων μου μπήκαν στην φυλακή. Δεν είχα ποτέ άλλοτε εχθρούς, ποτέ κανέναν να απειλεί την ζωή μου και είναι βέβαιο ότι αν έχει συμβεί κάτι, προέρχεται από αυτούς. Γιατί στις κασέτες της ΕΥΠ ακούγεται ο κ. Τσακογιάννης να λέει στον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιο, ότι ήρθε η ώρα να μου ρίξει πέντε πυροβολισμούς στα πόδια. Έχω δεχτεί απειλές από τον μάνατζερ Άγγελο Τραυλό και μια έμμεση απειλή από τον Νίκο Τζώρτζογλου. Μου έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα. Το έχουμε στείλει και αυτό στην δικαιοσύνη”.

Σε ερώτηση αν αποδειχθεί πως επρόκειτο για δολιοφθορά τότε θα έχει γίνει με εντολή μέσα από την φυλακή, ο Κούγιας απάντησε: “Ναι, αυτό εννοώ”.

Για τα μέτρα προστασίας του: “Η ελληνική δικαιοσύνη με απόφαση του αντιεισαγγελέα κ. Κορρέ με έχει θέσει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων”.

Για το αν γίνεται πραγματική κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Αυτή την στιγμή γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο η σημαντικότερη κάθαρση που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως. 18 ΠΑΕ από τις 68 που λειτουργούν συνολικά στην Ελλάδα είτε εξαφανίστηκαν ολοσχερώς είτε υποβιβάστηκαν τουλάχιστον μια κατηγορία. Τουλάχιστον 50 φυσικά πρόσωπα έχουν τιμωρηθεί. Τουλάχιστον 83 άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες. Άρα όσοι λένε ότι δεν γίνεται κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το λένε με σκοπιμότητα ή είναι άσχετοι”.

Για την υπόθεση Ψωμιάδη και την στάση των δικηγόρων του: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο απέκλεισε τον Ψωμιάδη ισοβίως. Το θέμα Ψωμιάδη αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του, παρά το ελληνικό κράτος. Εγώ αν ήμουν δικηγόρος του, τότε θα είχα παραιτηθεί ήδη για αυτό που έκανε, εκθέτοντας και τον ανακριτή και τους δικηγόρους του. Αλλά τέτοια δήλωση δεν έχω δει μέχρι σήμερα. Ο Ψωμιάδης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά το δικηγορικό σώμα πρέπει να δίνει πρώτο από όλους το παράδειγμα”.

Για τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής και την ποινή στον ίδιο: “Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο. Μου αρκεί που οι δυο αθλητικοί εισαγγελείς κ.κ. Φάκος, Αντωνακάκης με επίσημες τοποθετήσεις μίλησαν για παράνομη πράξη και παράνομη ακραία συμπεριφορά του προέδρου του δικαστηρίου. Το εφετείο έγινε μέσα σε χρόνο που σοκάρει την ελληνική πραγματικότητα. Είναι ένα θείο δώρο που μου έκαναν για να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια που έκανα και βοήθησα τις αρχές να ξεβρομίσουμε εντελώς από αυτούς τους κακοποιούς”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply