Connect with us

stoplekto

«Κερασάκι στην τούρτα» με Ομεράι ο Καραβάς

Published

on

Την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος του ΑΟ Καραβά Χρήστος Σκανδάλης  έκανε το… «δώρο» του στους φίλους της ομάδας και έντυσε στα γαλανόλευκα τον Αντώνη Ομεράι, περσινό πρωταθλητή με τα χρώματα  του Ίκαρου Καλλιθέας. Ύστερα από συνοπτικές κινήσεις και επαφές των δύο πλευρών ο Ομεράι με τον χαρακτήρα, την δυναμική του και το πλούσιο ποδοσφαιρικό  βιογραφικό του κέρδισε τους πάντες και συμφώνησε την συνεργασία του με το σύλλογο για ένα χρόνο. Είναι ένας παίχτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, δύναμη  και η παρουσία του στο κέντρο δυναμώνει ακόμα περισσότερο το υλικό του προπονητή Γιώργου Μοδινού.

Ο Ομεράι γεννηθείς το 1989 παίζει στο κέντρο και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, Εθνικό Πειραιώς,Ατρόμητο Πειραιά, Θύελλα Μοσχάτου στον Λεωνίδα Λυκόβρυσης Α’ Λακωνίας, ενώ πέρσι ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Επίσης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Αλβανίας στην Super League  με την Δυναμό Τιράνων και την Γραμμόζη Ερσέκε όπως και στο πρωτάθλημα Κοσόβου με την Βελαζνίμι.

Αυτή είναι και η τελευταία μεταγραφή για την ομάδα μας που ολοκληρώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο φτιάχνοντας το καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών, καθώς ακόμα έχουν αποκτηθεί οι Φωτεινάκης, Σταφσουλάι, Γεωργίου, Αναγνωστόπουλος, Τερόλης, Κοτζαπαναγιώτης, Μαυρέλης, Μαύρος, Καραγιάννης, Γκάτζιος και Δόνας. Πλέον η διοίκηση περιμένει τον κόσμο να ανταποκριθεί και να σταθεί σύμμαχος στην φετινή χρονιά.