Connect with us

stoplekto

«Λύγισε» την Ειρήνη ο Άγιος Δημήτριος

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τον Άγιο Δημήτριο που «έκαμψε» με 1-0 την αντίσταση της Ειρήνης στην Πετρούπολη το Σάββατο (3/12). Η «Μπάρτσα» πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοκλίδη στο 69’, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 56’ λόγω αποβολής του Κυριάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με αυτόν το τρόπο, το συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα πέρασε δεύτερο προ στιγμήν έχοντας 21 πόντους και περιμένει «απώλειες» για Ιλίσια και Νέα Ιωνία την Κυριακή. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Σάκη Αναστασόπουλου πάλεψαν για ακόμα μια αγωνιστική, στάθηκαν καλά, όμως στις λεπτομέρειες δεν πήραν, ξανά, ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας παραμένοντας, έτσι, στη τελευταία θέση έχοντας μόλις τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολακίδης Π., Δέτση Μ., Δαρσακλής Η.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ. (Σάκης Αναστασόπουλος): Μπόζιος, Αναγνωστόπουλος, Βασιλειάδης, Παπαχριστόπουλος Ι., Παπαδόπουλος, Βαρέσης, Τουρνάκης (81′ Σκαντζής), Μπίτζας, Καπετάνης (49′ Κουτρόλλι), Παπαχριστόπουλος Α. (62′ Θώδας), Λαμπράκος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Τζωρτζάτος, Καρτσωνάκης, Σμυρλής, Κυριάκης, Τετριμίδας, Κοκλίδης, Καραμπίνης, Κασιμάτης (67′ Πανταζής), Κάιδος (74′ Ψαρράς), Χρυσοχόου.