Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Λύτρωση με Πούλιο για Ατλαντίδα

Published

on

Τη μοναξιά της κορυφής μπορεί να απολαμβάνει μέχρι το αυριανό μεσημέρι ο ΑΟ Ατλαντίς μετά την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε με 2-1 μέσα στα Σπάτη σε βάρος της Βουλιαγμένης. Με αυτό το τρίποντο οι μπλε πήγαν στους 26 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τον Ωρωπό. Το ματς διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τσούνη να βγάζουν αρκετό πάθος για την νίκη ακόμη και όταν ισοφαρίστηκαν στο 60′ με το γκολ που σημείωσε ο Λαθύτης ο οποίος είχε περάσει στο ματς 5′ νωρίτερα. Στο 13′ ο Καγιάς είχε δώσει το συγκρότημα στους φιλοξενούμενους, ενώ το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη σημείωσε 3′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο πολύπειρους Πούλιος. Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Παπαβασιλείου, Κουγιουμτζιάν, Ανάρτης, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Μαρίου, Μανταλώσης, Χατζηνικολάου (55′ Λαθύτης), Κόρδας, Μαντακίδης (86′ Τσιρλής).

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσούνης, Παππάς (73′ Παππάς), Στασινόπουλος (68′ Δρυλλακης), Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Καγιάς, Φώσκολος, Χρυσάφης, Τσαδήμας (54′ Μπερέτης).