Connect with us

stoplekto

Μάγκικο διπλό για τον Γ.Σ. Καισαριανής

Published

on

Τι κι αν έχασε δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές στο πρώτο ημίχρονο, ο Αργύρης Παπακώστας κατάφερε μαζί με τους παίκτες του να αποδράσουν με το διπλό από Περιστέρι κόντρα στην Χρυσούπολη. Ο Γ.Σ. Καισαριανής επικράτησε δύσκολα 2-1 και ξεκίνησε θετικά απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Μόλις στο 2′ ο Βενέτης με μονοκόμματο σουτ αξιοποίησε το δυνατό πλάγιο του Κραψίτη για το 1-0. Στο 36′ ήρθε η πρώτη απώλεια, αφού ο Γεωργαντζέλης έπαθε θλάση και αντικαταστάθηκε, ενώ στο ημίχρονο με θλάση έμεινε στα αποδυτήρια και ο Κραψίτης. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και πίεσαν ισοφαρίζοντας στο 57′ χάρις τον Αποστολάκη. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ παρά τα προβλήματα είχαν αρκετές φάσεις για κάποιο γκολ με τους Αρναρέλλη και Χελιώτη. Τελικά, την λύση έδωσε ο Ζαχαράκης στο 72′ με κεφαλιά στο ‘Γ’ έπειτα από ωραία σέντρα του Ορφανού.

Διαιτητές: Λυμπερόπουλος Δ., Κούλης Δ., Μαραθωνίτης Μ.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Θεμιστοκλέους, Βλαχόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Σαμπαζιώτης, Μανωλιός Ν., Κώτσιας, Μανωλιός Χ., Παναγιώτου (75′ Ξηντάρας), Καμαρέτσος (70′ Μελάς), Αλτσαντζής (46′ Σκενδέρης), Αποστολάκης.

Καισαριανή (Αργύρης Παπακώστας): Μωραΐτης, Αγγελόπουλος, Ορφανός, Ζαχαράκης, Ντάτσης, Ντούνης, Κραψίτης (46′ λ.τρ Σχοινάς), Βενέτης, Γεωργαντζέλης (40′ λ.τρ. Χελιώτης), Αρναρέλλης, Χρυσοχόου (72′ Κολοκυθάς).