Connect with us

6ος Όμιλος

Μεσολόγγης: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν αρχίσει το πρωτάθλημα»

Published

on

Για το πρώτο φιλικό της σεζόν μίλησε ο προπονητής της Θύελλας Ραφήνας, Νίκος Μεσολόγγης, έπειτα από το ισόπαλο 2-2 κόντρα στη Δόξα Άνοιξης. Στις δηλώσεις του ο 49χρονος τεχνικός των «λιγνιτωρύχων» ανέφερε πως η ομάδα κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μεταξύ άλλων ο κόουτς Μεσολόγγης ανέφερε:

«Ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, βάλαμε και τα 26 παιδιά που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, μπορούσαν να αγωνιστούν και ήταν απόλυτα υγιείς. Η ομάδα κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε όμως κάποια διαστήματα για τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά είναι ακόμα αρχή της σεζόν.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι παίκτες να έχουν πιαστεί και να τους βγαίνει κόπωση στο γήπεδο, αφού μέχρι το Σάββατο είχαμε διπλή προπόνηση να κάνουμε. Το φιλικό έγινε κατά κύριο λόγο για να καθαρίσει το μυαλό μας από τα τρεξίματα και τις προπονήσεις που κάνουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμη.

Βάζουμε πάρα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίζουν από την ακαδημία μας, με αυτούς να δείχνουν με τη σειρά τους τις δυνατότητες που έχουν και μέχρι που μπορούν να φτάσουν, αλλά πολύ περισσότερο αυτό συμβαίνει για να δούμε και εμείς πόσο μπορούμε να τους υπολογίσουμε για τη συνέχεια».

Επιμέλεια Κωνσταντίνος Τούμπανος