Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανατροπή ο Χολαργός 3-2 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα πραγματικά εκπληκτικό ματς με πολύ μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων ο Χολαργός ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε επί του ΑΟ Ιλίου με 3-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Πρισιμιτζή που πέτυχε δύο γκολ, έφτασαν τους 14 βαθμούς και ισοβαθμούν στην κορυφή με τον ΑΟ Περιστερίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και άξιζαν τουλάχιστον να μη χάσουν, έμειναν στους 4 βαθμούς και στην τελευταία θέση. Εξέφρασαν πάντως (δικαιολογημένα) πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Αλάμπεη και του 2ου βοηθού Κουκόπουλου, εστιάζοντας στο πρώτο γκολ και στο πέναλτι της ισοφάρισης, αλλά και στη διαφορά με την οποία ο διαιτητής αντιμετώπισε τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6′ όταν ο Αγκαλίου με ωραία μπαλιά βρήκε τον Ράπτη που με άψογο σουτ έκανε το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 16′ όταν ο Μυλωνάς σέντραρε και ο Τσίρος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα αφού ο Μυλωνάς στο ξεκίνημα βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ. Στο 28′ ο ΑΟ Ιλίου είχε δοκάρι σε απευθείας κόρνερ του Ράπτη, ενώ στο 41′ τραυματίστηκε ο Μυλωνάς των γηπεδούχων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σπάσιμο του καρπού.

Στο 54′ ο Τσίρος έπιασε κεφαλιά, με τον Σκυριανό να αποκρούει εκπληκτικά και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι. στο 72′ ο Ράπτης ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Μαρκή, και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δαούτης κάνοντας το 1-2. Στο 85′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δαούτη στον Χατζή, με τον Πρισιμιτζή να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 2-2. Στο 90+1′ ο Πρισιμιτζής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Χριστοδούλου, Κουκόπουλος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Μαρκής, Γερώνυμος, Βασίλας (57′ Αλικάι), Μιχελής (81′ Τριάντης), Σπαγής, Τσουτσουδάκης, Γαλάτης (57′ Χατζής), Τσίρος, Μυλωνάς (41′ λ.τ. Πρισιμιτζής), Ζαχαρόπουλος (81′ Μπαλαχτσής), Σκούμας.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Σκυριανός, Καρδάσης, Νάτσης (89′ Σπάρταλης), Δαούτης, Λάχας (80′ λ.τ. Σκαμάνης), Τζανετόπουλος, Δαμασκηνός, Καράμπελας (80′ λ.τ. Πυλαρινός), Ράπτης, Αγκαλίου, Πετρόπουλος.