Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Με Αυγέρη Πάσχο συνεχίζει ο Κολωνός

Published

on

Οι διοίκηση του Κολωνού απόλυτα ευχαριστημένη από το έργο του προπονητή Αυγέρη Πάσχου προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό για την νέα περίοδο.

Το Δελτίο τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Κολωνού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή κ. Αυγέρη Πάσχο.

Η Διοίκηση μας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά του κ. Πάσχου όλα αυτά τα χρόνια στα Τμήματα Υποδομής ( συνεχίζει για 8η χρόνια).
Απόδειξη της σπουδαίας δουλειάς του στις Ακαδημίες μας είναι πως κατά την περσινή αγωνιστική σεζόν 8 ποδοσφαιριστές του προωθήθηκαν στην Ανδρική ομάδα μας όπου κ αποτέλεσαν βασικό κορμό της.
Ο κ. Αυγερης θα αναλάβει για την νέα χρόνια τα Τμήματα Κ-6,Κ-8 και Κ-10 για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του σε αυτές τις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.
Επίσης σαν Σύλλογος θελουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια  στην ομάδα μας από όλα τα πόστα που έχει δουλέψει αφού έχει εργαστεί και σαν προπονητής του Ανδρικού Τμήματος αλλά και κατά την περσινή περίοδο σαν Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών.
Κοουτς συνέχισε με τον ίδιο ζήλο την τόσο σημαντική δουλειά που έχεις επωμιστεί στο σωματείο μας.