Connect with us

3ος Όμιλος

Με την ίδια «συνταγή» η Παναχαϊκή

Published

on

Με το αγαπημένο της σκορ 1-0, το «τραίνο» της Παναχαϊκή επικράτησε (και) του Αιολικού στην Πάτρα. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επέστρεψαν στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Χαλκίδα και έφτασε τους 36 βαθμούς, αυξάνοντας στους οκτώ τη διαφορά από τη δεύτερη Ερμιονίδα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Μυτιλήνης παρέμεινε στην πέμπτη θέση αριθμώντας 22 πόντους, όπως οι Φωστήρας (ρεπό) και ΑΟ Χαλκίδας (2-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ελευθεριάδης με περιπετειώδη τρόπο στο 36’. Ο Μπουρλάκης έβγαλε τη σέντρα και ο επιθετικός των «ροσσονέρι» βρήκε το στόχο με διπλή προσπάθεια απέναντι στον Ζαχάρη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (78′ Μπιτσάκος), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (65′ Μαστραντωνάκης), Σιαλμάς.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχάρης, Ιωαννίδης (90+2′ Καπταγιάννης), Κρητικός, Ταχία, Παληγεώργος, Κριπιντίρης, Λάλας (72′ Πάλλας), Κεσίδης, Ραζάκ (80′ Τοπάλι), Μανουσάκης, Ευσταθίου.