Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μηλιώνης: Θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν παθητικό

Published

on

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος παρά την πρώτη απώλεια βαθμών κόντρα στην Δόξα Βύρωνος δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Αιγάλεω Κώστας Μηλιώνης.

Στο παιχνίδι με την Δόξα Βύρωνος το Αιγάλεω έχασε την ευκαιρία να πετύχει το 7×7, καθώς έμεινε το «λευκό» 0-0.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση ο Κώστας Μηλιώνης μιλώντας στο aoaigaleo.gr τόνισε «Ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον δεν το χάνεις. Το μόνο θετικό που κρατάμε είναι το μηδέν στην άμυνα και πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Κρατάμε το Χ, όμως εδώ μέσα πρέπει να κερδίζουμε τους πάντες. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, όμως κοιτάμε μόνο μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και προχωράμε. Κάποια στιγμή θα ερχότανε και το στραβοπάτημα. Και πάλι θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει και λίγο τύχη».

Επόμενο παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» αυτή με τον Χαραυγιακό την ερχόμενη Κυριακή. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Αιγάλεω αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος υπογράμμισε «Στο επόμενο παιχνίδι κοιτάμε και πάλι τη νίκη. Στο Αιγάλεω μέσα δεν κοιτάμε κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από το τρίποντο. Κοιτάμε αποκλειστικά το τι κάνουμε εμείς και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Δεν κοιτάμε ούτε τους από κάτω μας, ούτε τους δίπλα μας, ούτε κανέναν. Κοιτάμε καθαρά το τι κάνουμε εμείς»