Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μοιρασιά στο ντέρμπι Χαραυγιακός-Αγ. Παρασκευή

Published

on

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και πάθος Χαραυγιακός και Αγία Παρασκευή έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι διαθέτουν εξαιρετικά σύνολα και ότι θα αποτελέσουν και τη νέα σεζόν δυο παραδοσιακές δυνάμεις για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, έκλεισαν τους χώρους και είχαν την υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 40′ με τον Μπίτιλη να ανοίγει λογαριασμό. Στην επανάληψη, η Σάντα βελτιώθηκε και έφτασε στην ισοφάριση με τον αρχηγό της, Τζίτζη στο 52′. Στη συνέχεια το ματς είχε καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις όμως το 1-1 εμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου με βοηθούς τους Γεωργαράκο και Τσολάκη.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Βαμβακάς, Γουσούλης Π., Κατσαμπάνης (60′ Βουρλούμης), Ράμμος, Κορρές, Ζέλο, Γουσούλης Θ., Αγγελόπουλος (72′ Παπαδόπουλος), Κωνσταντίνου, Μπίτιλης, Ζήσης (72′ Λεβέντης)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Λευτέρης Αλεξάκης) Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Καφετζάκης (46′ Τριανταφύλλου), Αλευρής, Βελέντζας (75′ Κάππος), Τσώνης, Ξηντάρας, Χριστοδούλου (67′ Τσιάμης), Κράσι, Καρβούνης, Νταουτάι.