Connect with us

darzetas

Μπάχαλο το ΣΕΦ

Published

on

Τριτοκοσμικές καταστάσεις επικρατούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ. Όχι πως μέχρι τώρα η κατάσταση ήταν καλή, αλλά τώρα το κακό παράγινε . Εδώ και δώδεκα μέρες  το γήπεδο  δεν έχει νερό. Σε ένα σημείο πίσω από τη μια εστία είχε σπάσει ο αγωγός και ο χώρος πλημμύρισε από νερά . Έτσι βρέθηκε η λύση , από τις τεχνικές υπηρεσίες του Σταδίου. Έκλεισαν τη βάνα και έκοψαν  το νερό, χωρίς να προβούν στην επισκευή του προβλήματος.  Αποτέλεσμα αυτού είναι οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν νερό να κάνουν μπάνιο , ή απλά να πλυθούν , ενώ δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε την τουαλέτα αφού δεν λειτουργεί το καζανάκι. Οι ομάδες ,αλλά και οι  γονείς των αθλητών διαμαρτύρονται .

Λέγεται ότι η διεύθυνση του Σταδίου ζητά από την ΕΠΣΠ και τα σωματεία  να πληρωθεί ένα χρέος από μια περυσινή βλάβη . Από την πλευρά της κορυφαίο  στέλεχος της Ένωσης θέλησε να έλθει σε επαφή με τη διοίκηση του ΣΕΦ και η γραμματέας είπε πως θα πρέπει να κλειστεί ραντεβού με τον κ. Γιώργο Σιγάλα!!

Η κατάσταση είναι απελπιστική. Ας βρεθεί επιτέλους μια λύση. Ας επέμβη η νέα δημοτική αρχή του Πειραιά όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά. Σε λίγο ξεκινούν τα πρωταθλήματα. Τι θα γίνει τελικά;…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply