Connect with us

Γ Εθνική

Μπαράζ πρωταθλητών Ενώσεων: Φινάλε με εκκρεμότητες…

Published

on

Ολοκληρώνονται αύριο οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε στους ομίλους που βρίσκονται οι ομάδες της Αττικής…

Υπενθυμίζουμε πως ανεβαίνουν τρεις ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων και στη συνέχεια η καλύτερη επίθεση…

Ολα τα ματς θα αρχίσουν στις 17:00.

6ο όμιλος

Μεγάλη μάχη αναμένεται, αφού οι 4 ομάδες που διεκδικούν την άνοδο αγωνίζονται μεταξύ τους! Συγκεκριμένα, η ΑΕ Μοσχάτου υποδέχεται τον Απόλλωνα Ευπαλίου, ενώ η Χαλκίδα θα παίξει με τον Παναργειακό.

Και στα δύο ματς οι νικητές παίρνουν την άνοδο, ενώ Μοσχάτο και Παναργειακός ευνοούνται και με την ισοπαλία. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως αν νικήσει μόνο ο ένας, ανεβαίνουν και οι δύο! Αν και τα δύο ματς λήξουν ισόπαλα, τότε ο Απόλλων Ευπαλίου παίρνει την άνοδο μαζί με Μοσχάτο και Παναργειακό. Αν Απόλλων και Χαλκίδα ηττηθούν, τότε θα παίξει ρόλο η διαφορά στις ήττες, με τον Απόλλωνα να έχει προβάδισμα δύο γκολ αυτή τη στιγμή.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΑΕ Μοσχάτου- Απόλλων Ευπαλίου

Χαλκίδα- Παναργειακός

Τενεάτης Αθικίων- Κυπάρισσος Αντίκυρας

ΡΕΠΟ Αίολος Καρπενησίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

11 β: Μοσχάτο (11-2), Παναργειακός (12-4)

9 β: Απόλλων Ευπαλίου (10-5), Χαλκίδα (7-2)

5 β: Κυπάρισσος Αντίκυρας (7-7)

4 β: Τενεάτης Αθικίων (7-8)

0 β: Αίολος Καρπενησίου (0-26)

7ος όμιλος

Συναρπαστικό φινάλε και σε αυτό τον όμιλο, αφού Αγία Παρασκευή, Τυμπάκι και Ελλάς Ποντίων έχουν από 10 βαθμούς, ενώ ο Βύζας Μεγάρων έχει 8, με όλες αυτές τις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους!

Το ματς που ουσιαστικά θα κρίνει την άνοδο είναι αυτό μεταξύ της Ελλάδας Ποντίων και του Βύζαντα Μεγάρων. Σε περίπτωση που δεν νικήσει ο Βύζας τότε τελειώνουν όλα, αφού οι τρεις που προηγούνται αυτή τη στιγμή παίρνουν την άνοδο.

Αν όμως νικήσει ο Βύζας, η κατάσταση περιπλέκεται. Με ισοπαλία στο Τυμπάκι- Αγία Παρασκευή, ανεβαίνουν και οι δύο, ενώ η Αγία Παρασκευή είναι σχεδόν αδύνατον να μείνει έξω αφού θα πρέπει να ηττηθεί με τουλάχιστον 10 γκολ διαφορά! Αντίθετα, αν ηττηθεί το Τυμπάκι θα μείνει έξω, εκτός αν η Ελλάς Ποντίων ηττηθεί με τουλάχιστον πέντε γκολ διαφορά…

Μόνο μαθηματικές πιθανότητες έχει και ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη, που θα πρέπει να νικήσει τον Αστέρα Περάματος με τουλάχιστον 5 γκολ διαφορά και ταυτόχρονα να ηττηθεί το Τυμπάκι, και να μην χάσει η Ελλάς Ποντίων ή αν χάσει να είναι με πολύ μεγάλο σκορ…

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

Αστέρας Περάματος- Απόλλων Αγίου Ιωάννη

Τυμπάκι- Αγία Παρασκευή

Ελλάς Ποντίων- Βύζας Μεγάρων

ΡΕΠΟ Νίκη Σητείας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

10 β: Αγία Παρασκευή (17-4), Ελλάς Ποντίων (10-5), Τυμπάκι (6-4)

8 β: Βύζας Μεγάρων (10-3)

7 β: Απόλλων Αγίου Ιωάννη (5-9)

3 β: Νίκη Σητείας (1-8), Αστέρας Περάματος (2-18)

8ος όμιλος

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αρης Πετρούπολης και Ιάλυσος έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, και στο μεταξύ τους παιχνίδι θα κριθεί η πρώτη θέση, με τον Αρη να έχει το αβαντάζ της ισοπαλίας.

Η άλλη θέση θα κριθεί στο ματς Αετός Λουτρών- Μαρκό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστιο προβάδισμα, αφού για να μείνουν έξω θα πρέπει να ηττηθούν με τουλάχιστον 4 γκολ διαφορά.

Συνοπτικά το πρόγραμμα..

ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού- Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου

Ιάλυσος- Αρης Πετρούπολης

Αετός Λουτρών- Μαρκό

ΡΕΠΟ Ελλάς Σύρου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

13 β: Αρης Πετρούπολης (19-4)

11 β: Ιάλυσος (8-2)

9 β: Μαρκό (7-1)

8 β: Ελλάς Σύρου (11-6)

6 β: Αετός Λουτρών (6-7)

3 β:Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου (3-10)

0 β: ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού (0-23)