Connect with us

Γ Εθνική

Μπαράζ πρωταθλητών Ενώσεων (7ος όμιλος): Αγώνες φωτιά σε Χαϊδάρι και Ασπρόπυργο

Published

on

Με δύο τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αγώνες διεξάγεται σήμερα η 5η αγωνιστική στον 7ο όμιλο των αγώνων μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στο Χαϊδάρι ο ΑΟ Χαϊδαρίου θα υποδεχτεί τον Ατσαλένιο, σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες. Ο Ατσαλένιος προηγείται στη βαθμολογία με 10 βαθμούς και το Χαϊδάρι είναι δεύτερο με 9, αλλά το γεγονός ότι καμία από τις δύο δεν έχει κάνει το ρεπό της, αλλά και το γεγονός ότι και οι δύο έχουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια (ο Ατσαλένιος με τον Ατρόμητο Πειραιά και το Χαϊδάρι με τον Ερμή Ζωνιανών), κάνουν επιτακτική την ανάγκη της νίκης και για τις δύο ομάδες. Ο Ατσαλένιος με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο, ενώ αν νικήσει το Χαϊδάρι, θα πάρει και αυτό την άνοδο αν την ίδια ώρα δεν νικήσει ο Ατρόμητος Πειραιά.

Χαρακτήρα τελικού έχει και το άλλο ματς, με τον Απόλλωνα Ποντίων να υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά. Μπορεί οι γηπεδούχοι με μόλις 3 βαθμούς να είναι στην 5η θέση, αλλά το γεγονός ότι την επόμενη αγωνιστική παίζουν στην έδρα τους με τον Ερμή Ζωνιανών και την τελευταία αγωνιστική παίρνουν το τρίποντο με το Λασίθι, τους δίνει αρκετές ελπίδες για την άνοδο. Για να τις διατηρήσουν όμως, θέλουν μόνο τη νίκη σήμερα. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος που παραμένει αήττητος και με 7 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση, αν πάρει σήμερα το θετικό αποτέλεσμα θα βρεθεί πολύ κοντά στην άνοδο, αφού έχει να παίξει με τον Ατσαλένιο στην έδρα του και με τον Γρανίτη εκτός έδρας. Αν μάλιστα φύγε με τους 3 βαθμούς, θα είναι ίσως το πρώτο φαβορί για την άνοδο.

Ζωντανές τις ελπίδες του για την άνοδο κρατάει και ο Ερμής Ζωνιανών, που σήμερα παίρνει ξεκούραστο τρίποντο απέναντι στο Λασίθι. Ανεβαίνει έτσι στους 7 βαθμούς, και θα τα παίξει όλα για όλα στα δύο τελευταία ματς με Απόλλωνα Ποντίων εκτός και Χαϊδάρι εντός.

Και τα δύο ματς αρχίζουν στις 17:00, ενώ ρεπό έχει ο Γρανίτης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (5η αγωνιστική)..

Χαϊδάρι- Ατσαλένιος

Ερμής Ζωνιανών – ΕΠΣ Λασιθίου 3-0 (α.α.)

Απόλλων Ποντίων- Ατρόμητος Πειραιά

ΡΕΠΟ Γρανίτης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ατσαλένιος 10 (9-3)

Χαϊδάρι 9 (7-1)

Ατρόμητος Πειραιά 7 (4-0)

Ερμής Ζωνιανών 4 (1-1)

Απόλλων Ποντίων 3 (5-7)

Γρανίτης 1 (3-7)

Η ΕΠΣ Λασιθίου δεν δήλωσε ομάδα στα μπαράζ.

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές..

6η αγωνιστική

Απόλλων Ποντίων- Ερμής Ζωνιανών

Ατρόμητος Πειραιά- Ατσαλένιος

Γρανίτης- ΕΠΣ Λασιθίου 3-0 (α.α.)

ΡΕΠΟ Χαϊδάρι

7η αγωνιστική

Γρανίτης- Ατρόμητος Πειραιά

ΕΠΣ Λασιθίου- Απόλλων Ποντίων 0-3 (α.α.)

Ερμής Ζωνιανών- Χαϊδάρι

ΡΕΠΟ Ατσαλένιος