Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Μπελάς’ της Αργυρούπολης ο Αττικός

Published

on

Έχει περάσει λίγος καιρός από τον αποκλεισμό-έκπληξη στο Κύπελλο του Γ.Σ. Αργυρούπολης. Υπεύθυνος ήταν ο Αττικός, ο οποίος έκανε νέα ζημιά στους ‘οράνιε’ παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στην έδρας τους. Έτσι, έφτασε τους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα μαζί με τον Άφοβο, ενώ η Αργυρούπολη που προσπαθεί να βρει ρυθμό και βαθμούς έφτασε τους 10 στην δέκατη θέση. Το σκορ άνοιξε ο Δρακοντίδης στο 29′ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή για να ακολουθήσουν μερικές δύσκολες καταστάσεις στα καρέ των ‘πρασίνων’. Τελικά, το 1-0 έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους που πίστεψαν στο γκολ και το πέτυχαν στο 71′ χάρις την προβολή του Κοτούλια. Αυτός ήταν ο πρώτος πόντος με τον Ηλία Ράμμο στον πάγκο.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Καραγιαννίδης Ι., Βασιλάκης Χ.

ΓΣΑ (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Ε.Δ., Μαργιώτης (46′ Ακογλάνης), Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Μ., Πάλογλου, Ντούβλης, Παπακωνσταντίνου (66′ Κωνσταντινίδης), Υφαντής, Αγγελόπουλος (46′ Μένταυλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Ξυδιάς, Κουγιουμιτζάκης (66′ Τζεμαλή), Μενέ (58′ Συριόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Ντζέλιας, Λαπάρδας (46′ Καπαγιάρογλου), Ασλανίδης, Καπαρδέλης, Κανέλλος, Κοτούλιας.