Connect with us

stoplekto

Νέα γκέλα για το Παλαιό Φάληρο, «όρθια» η Αλσούπολη

Published

on

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, το Παλαιό Φάληρο «κόλλησε» και έφυγε από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Αυτή τη φορά η μαχητική Αλσούπολη κράτησε στο «μηδέν» τους πρωτοπόρους (41π.) του δευτέρου ομίλου, ανοίγοντας την… όρεξη στους διώκτες να πλησιάσουν την κορυφή. Κάπως έτσι, η ομάδα του Γιάννη Γαζή θα περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της Κυριακής (5/2). Όσο για τους «πρασίνους», εμφανίστηκαν βελτιωμένοι μετά την ήττα 4-1 από τον Ατρόμητο στο Χαλάνδρι, όμως διατηρήθηκαν στην 9η θέση έχοντας 21 βαθμούς.

Όσο για την εικόνα του αγώνα; Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μερικές ευκαιρίες για ένα κάποιο τέρμα. Παρ’ όλα αυτά, είδαν τον δεύτερο επόπτη, Σταυρόπουλο, να ακυρώνει το γκολ που σημείωσε ο Κοθράς στο 23’ ως οφσάιντ έπειτα από γύρισμα του Κωνσταντινίδη, ενώ στο 65’ ο Γιαννακόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση των φιλάθλων. Γενικότερα, για πρώτη φορά φέτος οι «κυανέρυθροι» είχαν αρκετά παράπονα από διαιτησία και συγκεκριμένα από τους Χρυσάφη Χ., Μητροφάνη Χ. και Σταυρόπουλο Γ.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Πάνος Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μύττης, Μπουρλέσης, Μούζος, Τομπουλίδης, Αβραμάκης, Βαρσάμης, Παπαδόπουλος, Θωμάκος, Δώρης Χ. (65′ Ιακωβίδης Ε.), Μυλόβας (81′ Σιάνος).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Λογοθέτης (46′ Ασλανίδης), Βλάμης, Κοθράς, Λεκαράκος, Μητροφάνης, Παπανδρέου, Γιαννακόπουλος, Γκιόλας (46′ Μαρούσης), Ντόνε (87′ Μάλλης), Κωνσταντινίδης.