Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα Ιωνία – Ριζικές αλλαγές στις Ακαδημίες

Published

on

Η ανακοίνωση του συλλόγου σχετικά με το θέμα αναφέρει:

Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Ακαδημία του Α.Ο.Νέας Ιωνίας προέβη στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της. Ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Δεσποτόπουλος, με την σύμφωνη γνώμη όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνει ως Τεχνικούς Διευθυντές της Ακαδημίας μας τους κ.Σταγιάννη Αποστόλη και κ.Βογατσά Κωνσταντίνο, γνωστούς σε όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας.

Ο κ.Σταγιάννης Αποστόλης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, δίπλωμα Α’ Εθνικής Κατηγορίας και UEFA B. Με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία καθώς και επιστημονική παιδαγωγική κατάρτιση καθότι είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός (γυμναστής) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.Έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες τόσο στα τμήματα ανδρών όσο και στα τμήματα υποδομών. Παπάγος, Ηράκλειο , Αίμος Πετρούπολης , Ανθούπολη , Ελευθερούπολη , Απόλλωνας Σμύρνης, Ερμής Ηρακλείου κτλ είναι μερικές από αυτές. Ξεκίνησε ως προπονητής στην ομάδα της Νέας Ιωνίας όντας ακόμη φοιτητής και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε την χαρά να τον έχουμε στο προπονητικό team, στα τμήματα υποδομής του δικού μας συλλόγου.

Ο κ.Βογατσάς Κωνσταντίνος είναι και εκείνος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδοσφαίρου. Στον Α.Ο.Νέας Ιωνίας εντάχθηκε στην Ακαδημία μας ως ποδοσφαιριστής το 2007, σε ηλικία 12 ετών. Από το 2012 αγωνίζεται στην Αντρική ομάδα, έχοντας έως τώρα πάνω από 170 συμμετοχές και από το 2016 είναι ο αρχηγός της ομάδας μας. Προπονητής στην Ακαδημία του Α.Ο.Νέας Ιωνίας είναι από το 2015 και από τότε έχει προπονήσει σχεδόν όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι κ.κ. Σταγιάννης και Βογατσάς εδώ και χρόνια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και της Ακαδημίας μας έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων όχι μόνο για τις τεχνικές τους ικανότητες αλλά και για τον παιδαγωγικό τους ρόλο προς τους αθλητές της Ακαδημίας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Νέας Ιωνίας τους εύχεται πάνω απ΄ όλα υγεία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν τεθεί για την Ακαδημία σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Καλή αρχή!