Connect with us

stoplekto

Νίκη για τον Α. Τζινευράκη και… συνεχίζει ο Άγιος Δημήτριος

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Άγιος Δημήτριος επικράτησε με 3-0 του Βοτανικού στο Μπραχάμι. Η ομάδα του Αντώνη Καρπούζα φόρεσε μαύρες φανέλες και έπαιξε για τον πατέρα του Μανώλη Τζινευράκη, Αντώνη, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο. Με αυτή τη νίκη, διατηρήθηκε η διαφορά από τη Νέα Ιωνία (+7), έφτασε τους 38 βαθμούς και εξακολουθεί να ελπίζει για την άνοδο. Αντίθετα, για ακόμα μια φορά οι παίκτες του Θοδωρή Τάμπα έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι παρά την προσπάθεια και πλησιάζουν τον μαθηματικό υποβιβασμό (8π.-15η).

Το σκορ άνοιξε ο Αβίντογλου στο 25’ με κεφαλιά «ψαράκι» ύστερα από σέντρα του Κοκλίδη. Στο 53’ η συνεργασία των Καραμπίνη-Βαμβακερή έδωσε την μπάλα στον Ανδριανόπουλο και εκείνος βρήκε τον Αβίντογλου που με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και του ίδιου. Στο 73’ ο Κοκλίδης σημείωσε με πέναλτι (για χέρι) το τελικό 3-0, ενώ στο 82’ ο Ψάρρας είχε δοκάρι. Ενδιάμεσα, ο Ρούσσος διατήρησε ανέπαφη την εστία κάνοντας δυο καλές επεμβάσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πατεράκης Ν., Αθανασόπουλος Μ., Καραγιώργος Λ.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Πανταζής (46′ Τζωρτζάτος), Γεωργούσης, Τετριμίδας, Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής, Καραμπίνης, Κοκλίδης, Θανάση (60′ Ψάρρας), Αβίντογλου, Ανδριανόπουλος (70′ Σταύρου).

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Θοδωρής Τάμπας): Αθανασόπουλος, Παναγόπουλος, Ντάμας, Καλαρούτης (70′ Ορφανίδης), Ζαχαράκης Χρ., Ζαχαράκης Ι., Κολοκυθάς, Σταμούλης, Αρβανιτάκης Χρ., Ζουλιάνο (70′ Ραχμανίδης), Θεοδωρέλος (55′ Τσέγας).