Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη γοήτρου για τον Χολαργό επί του Χαϊδαρίου

Published

on

Νίκη γοήτρου 2-0 για τον Χολαργό επί του Χαϊδαρίου στο γήπεδο «Μαρσώ». Οι δύο ομάδες μπορεί να ξεκίνησαν την σεζόν ως διεκδικητές του τίτλου, όμως μετά από 28 αγωνιστικές παλεύουν για ένα καλό πλασάρισμα. Κάπως έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Ταμπραντζή βρίσκεται τέταρτο με 46 βαθμούς, ενώ εκείνο του Άγγελου Πυρένη έχει υποχωρήσει έκτο αριθμώντας 43 πόντους.

Όσον αγορά την εικόνα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι απέναντι στον νεανικό ΑΟΧ. Ο Κετσετζόγλου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 30′ με πλασέ ύστερα από ασίστ του Πάνου Καζάκου. Μάλιστα, ο τελευταίος έγραψε το τελικό 2-0 από το 40′ με ωραία προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανέρυθροι’ στην μεγαλύτερη τους ευκαιρία είδαν τον Νικολάου και το δοκάρι να στερούν από τον Σαλαπάτα το τέρμα της μείωσης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Τζανής Σ., Ρέντζελος Θ.

Χολαργός (Γιάννης Ταμπραντζής): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Στεργιάκος, Ψάλλας, Τασιούδης, Καζάκος Π. (88′ Σπυρόπουλος), Ρίζος (77′ Καλαντζής), Κετσετζόγλου, Πλεμμένος (73′ Χαρατσάρης), Ντζαβίδας.

Χαϊδάρι (Άγγελος Πυρένης): Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος (54′ Νικολάου), Ζαγκλής (78′ Χρυσαφίδης), Αρβανίτης, Παππάς (46′ Πανόπουλος), Κασάπης, Καμπεράι, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Νούλας.