Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξέσπασε στην Ειρήνη Πετρούπολης ο ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Έχουν περάσει ένας μήνας και πέντε μέρες από την τελευταία νίκη του Α.Ο. Περιστερίου στο πρωτάθλημα ενάντια στον Χολαργό. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Αρζένη ήταν επηρεασμένοι και από την κακή διαιτησία της προηγούμενης αγωνιστικής στην Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν στην ουραγό Ειρήνη Πετρούπολης επικρατώντας 4-1 στο γήπεδο Ηφαίστου. Έτσι, οι ‘ροσσονέρι’ ανέβηκαν προσωρινώς στην δεύτερη θέση έχοντας 23 πόντους παρέα με Χολαργό και Χαϊδάρι, ενώ το συγκρότημα από την Πετρούπολη παραμένει στον πόντο μετά από 12 αγωνιστικές.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Άλκης Κρούτη, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα απέναντι στο σύνολο του Νίκου Κουνάδη που αντιστεκόταν μέχρι το 60′ προσπαθώντας και για την ισοφάριση. Ο έμπειρος μέσος άνοιξε το σκορ με προβολή στο 25′ έπειτα από λάθος διώξιμο του Μουζάκη σε σέντρα του Τσίγκου, ενώ στο 28′ ένα εντυπωσιακό σλάλομ του Λειβαδά σταμάτησε στο δοκάρι. Μέχρι το 63′, οι ‘ροσσονέρι’ απώλεσαν ευκαιρίες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αναζητούσαν κάποιες αντεπιθέσεις. Τελικά στο 64′, ο Μπούσκος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 χάρις την σέντρα του Αργυρού και στο 74′ σφραγίστηκε το τρίποντο εκ νέου από σουτ του Κρούτη σε όμορφη εναλλαγή με τον Βουλωμένο. Μάλιστα, ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ στο 89′ σουτάροντας δυνατά για το χαλαρό 4-0. Το τελικό 4-1 ήρθε στην καθυστερήσεις από τον Τζαμαλή, αφού εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στα καρέ του Λιώνη.

Διαιτητές: Καδδάς Π., Γονίδης Γ., Ολυμπιάδης Ν.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης, Τσίγκος (60′ Μπούζας Θ.), Κρούτη, Βουλωμένος, Λειβαδάς (69′ Τσιτιμάκης), Αργυρός (74′ Κασιμάτης).

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Λιόντος, Λαμπράκος, Ασφής (74′ Κτιστάκης), Χαρισάκης, Κατσίπης, Θώδας, Πουμπουρίδης, Τζαμαλής, Κουνάδης, Παπαδόπουλος (64′ Μούτσα, 74′ λ.τρ. Παρασκευόπουλος).