Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (26/10/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Δύναμη Ασπροπύργου- ΑΕ Ζεφυρίου 6-1

 

Πέντε στα πέντε για την Δύναμη Ασπροπύργου, που έκαμψε με το εκκωφαντικό 6-1 την ΑΕ Ζεφυρίου και διατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής και πάλι για την ομάδα του Τάσου Κίτσιου ο μόνιμος σκόρερ του συλλόγου Ιούλιος Λαμπρινάτος, που πέτυχε τέσσερα γκολ(34’ πέναλτι ανατροπή Δαμίγου Ι., 36’, 40’, 60’) και έφτασε σε πέντε ματς τα 15 τέρματα, έχοντας δηλαδή τον εκπληκτικό μέσο όρο 3 γκολ ανά αγώνα.

Ακόμα για τη Δύναμη σκόραραν οι Δαμίγος Θ.(51’) και Χαμπιλάι(64’).

Για το Ζεφύρι, που παρουσιάστηκε με σοβαρές ελλείψεις, το γκολ της τιμής σημείωσε ο Δημητρίου στο 58’.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής  Χρέλιας.

ΔΥΝΑΜΗ: Αϊβαλιώτης, Λιόσης(77’ Σταύρου), Δαμίγος Θ., Θεοδοσίου, Στρατούρης, Φλωρόπουλος(61’ Αμανατίδης), Χαμπιλάι(66’ λ.τρ. Κομιώτης), Τριανταφύλλου(66’ Χουτσιλίδης), Λαμπρινάτος Ι., Δαμίγος Ι., Ισαμΐλι.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Θεοκτίστου, Βασιλείου(72’ Στύλος), Κουτσούμπας Ν., Θανάσης, Μιχαηλίδης, Ζωγράφος, Χατζηγιάννης, Νικολάου, Σιρινίδης, Κουτσούμπας Α., Παπανικολάου(79’ Μπεθάνης).

 

 

Σκορπιός Φυλής- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 1-1

 

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στον Σκοπριό Φυλής και τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίωρο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Μαυρίδη(9’) και τους Αγίους να ισοφαρίζουν στο 31’ με πέναλτι του Φλορέα, που κέριδισε ο Θεοδωρίδης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 78’ με τον Παρίση.

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντινίδης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γκούνας, Τρόκας, Πίνης, Κατσανεβάκης, Γκίλας, Καψής, Φλορέα, Μπασέτας(56’ Τεπτερής), Σαμονάκης(84’ Καλατζάκος), Παρίσης(88’ Ζιμπέρι), Θεοδωρίδης.

ΑΓΙΟΙ: Αλεξόπουλος, Τράλος, Σκαμαντζούρας, Γκιόκας, Πασαδάκης, Μπήκας, Κάσσος(67’ Κολέτσι), Μαυρίδης(77’ Κίσσας), Λέλος, Παγώνης, Γκούμας(90΄ Ελεύθερος).

 

Κριός Ασπροπύργου- Λέων 3-6

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Λέοντα, που έκαμψε στην Παραλία Ασπροπύργου με 6-3 τον τοπικό Κριό και έπιασε την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Από δυο γκολ για την ομάδα του Κούλη Καραταΐδη σημείωσαν οι Κορδέρας(19’, 92’) και Τσιμπουρλάς(23’, 28’) και από ένα οι   Κουφουδάκης(31’) και Δεληγιάννης(89’).

Για τον Κριό σκόραρε ο Μαζμανίδης(42’) και ο  Τόλας με δυο εκτελέσεις φάουλ(75’, 82’).

Οι νικητές στο 80’ είχαν μείνει με δέκα, λόγω αποβολής του γκολκίπερ Ηλιάδη, που ανέτρεψε τελευταίο αμυντικό.

Πολύ καλός ο διαιτητής Δεμρτζής.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Λακάι, Πασαλίδης(90’ λ.τρ. Τριβέλας), Πέππας, Μιχαηλίδης(46’ Νερούτσος), Λειβαδάς, Μαζμανίδης, Χαϊντούτης, Βαλμάς, Τόλας, Παναγιώτου.

ΛΕΩΝ: Ηλιάδης, Σαχσανίδης, Βασιλόπουλος(33’ Νικολόπουλος), Τζανέτος(81’ Κωνσταντινίδης), Μήτρος, Καραπιδάκης, Κουφουδάκης(71’ Δεληγιάννης), Ζίβας, Κορδέρας, Ζαπουνίδης, Τσιμπουρλάς.