Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (7/3/20)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Κριός Ασπροπύργου- Μεγαρικός 1-7

 

Το «εξπρές» Μεγαρικός πέρασε εκκωφαντικά και από την Παραλία Ασπροπύργου, όπου διέσυρε με 7-1 τον τοπικό Κριό και οδεύει με μεγάλες ταχύτητες προς την Α’ Κατηγορία.

Τρία γκολ για το συγκρότημα του Γιώργου Χατζή σημείωσε ο Στεφανίδης(66’, 67’, 84’), δύο ο μόλις 15 ετών Άλκος(41’, 56’) και από ένα οι  Μανώλης(87’) και Κουφής(14’).

Ο Κριός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Σφακιανάκη(33’).

Διαιτήτευσε ο Λάμπρου.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Λακάι, Αδελφόπουλος, Μιχαηλίδης, Γιαϊλίδης, Στυλιανού(78’ Λειβαδάς), Σφακιανάκης, Χαϊντούτης, Βαλμάς, Τόλας, Παναγιώτου.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Κουτσουμπής, Μητρόπουλος(76’ Στέφας), Ελέζι, Πατσιονίδης, Βασιλειάδης, Στεφανίδης, Μανώλης, Σάκοβ(84’ Χατζής), Άλκος(63’ Γιουρούκος), Κουφής Γ.(72’ Χιονίδης).

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Ίκαρος Νεοκτίστων 0-0

 

 

Δυο πολύτιμους βαθμούς απώλεσε ο Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου, που «κόλλησε» στο 0-0 από την γειτονική ΔύναμηΑσπροπύργου και έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης.

Μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσει κάποιο τέρμα η ομάδα του Κώστα Λινάρδου έχασε στο 25’, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασόπουλου, αλλά ο Παπαδόπουλος που εκτέλεσε νικήθηκε από τον γκολκίπερ Σιδηρόπουλο που απέκρουσε σωτήρια.

Στο 59’ ο διαιτητής Χρόνης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Σίνο, καθώς και τον εκπρόσωπο της Δύναμης Νίκο Λαμπρινάτο για εξύβριση.

ΔΥΝΑΜΗ: Σιδηρόπουλος, Σταύρου, Τριανταφύλλου(71’ Πλουμής), Στρατούρης(79’ Χαλιλόπουλος), Λαμπρινάτος Γ., Θεοδοσίου, Δαμίγος Ι.(63’ Σάλτας), Γεωργακής, Πετρόπουλος, Στυλίδης(46’ Ντοντοβέτσι), Λαμπρινάτος Γ..

ΙΚΑΡΟΣ: Κουκουναράκης, Ντεγκράν, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Σίνος, Μπάρλος, Ανδρεάδης, Μπετσόλι(74’ Μάρκου), Αθανασόπουλος, Φωτιάδης, Μάμμας.

 

Ατρόμητος Ελευσίνας- ΠΑΟ Φυλής 1-0

«Έσπασε το ρόδι» ο Ατρόμητος Ελευσίνας, καθώς σημείωσε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020, καταβάλλοντας με 1-0 τον ΠΑΟ Φυλής.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Χυσκάι με σουτ στο  11’.

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιμούρτος, Οικονομόπουλος(63’ Μίχας), Δρούλιας, Ρούπας, Παπαμακάριος, Τσιτσάνης(52’ Φίλης), Χυσκάι, Σούτας(67’ Πέππας), Καρεμφυλάκης, Μετλέκα, Κοντολαιμάκης.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Κυριακός, Βασιλείου(84’ Ζάχαρης), Κόλλιας, Θηβαίος, Θεοδώρου, Καλύβας, Σερέπας(65’ Τόρρης), Σάλεμ, Λύτρας(65’ Τσοχαντάρης), Τσεβάς, Κουρέλης(31’ λ.τρ. Βαλέτας).