Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (10/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΟΚ Φαλήρου- Ένωση Καμινίων 1-0

 

Μεγαλειώδης νίκη για τον ΑΟΚ Φαλήρου, καθώς επικράτησε με 1-0 της Ένωση Καμινίων και την εκθρόνισε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε ο Σιάκουλης στο  (33’).

Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος.

ΑΟΚ:  Μπεκήρος, Χαϊρούλα, Γκάτζας(55’ Μιχάλης), Πατεράκης, Σιάκουλης, Μέτχαντ, Πεσλής, Δεληβασίλης, Γιάνκο, Καραγιάννης, Μπεργκάσι(86’ Κωστίκος).

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης, Σισκόβ(87’ Καραμολέγκος), Καραγιάννης, Δαγκάκης(70’ Κοτανίτης), Λαμπράκος, Σαουλιάς, Μπέρμπερη(91’ Σουλεϊμάνης), Μπριλάκης(63’ Κακαβογιάννης), Λουβής, Χύκα, Μουρελάτος.

 

AE Αίγινας- Πειραϊκός 1-1

 

Σε ένα επεισοδιακό ματς, ΑΕ Αίγινας και Πειραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ντέρμπι για την μάχη της ανόδου.

Αρκετός κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο της Αίγινας, που παρακολούθησε μια αρκετά δυνατή αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 16’ με τον Λούπο, μετά από ωραία ενέργεια του Ντερ Κρικοριάν.

Οι νησιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 86’ με τον δαιμωνιώδη Πασχάλη.

Στο 93’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μυστάκο, γκολ όμως που ακύρωσε ο βοηθός Ιωαννίδης ότι είχε προηγηθεί χέρι του επιθετικού.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνο, όπως έγραψε και ο διαιτητής Φιλακούρης στο φύλλο αγώνος,  εισέβαλαν στο περιβάλλοντα χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια δύο άτομα αγνώστων στοιχείων χωρίς διακρικτικά και  του είπαν «ρέφερι γιατί δεν έδωσες το πέναλτι».

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα, όπως αναφέρει πάντα το φύλλο αγώνος,  καθώς κετευθυνόταν το διαιτητικό τρίο στη φισούνα ήρθε στο μέρος τους ο κ. Σωτήρης Μπήτρος λέγοντάς στο ρέφερι «Μιχάλη δεν θα γίνει τίποτα, δεν θα σας πειράξει κανείς». Καθώς  κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτηρία εισέβαλαν φίλαθλοι της ΑΕ Αίγινας χωρίς διακριτικά, 20 τον αριθμό και απείλησαν λεκτικά το διαιτητή. Με την παρέμβαση του κ. Μπήτρου και του παρατηρητή Αποσπόρη το συμβάν έληξε. Καλέστηκε αστυνομική δύναμη, η οποία συνόδευσε μέχρι το λιμάνι τους διαιτητές.

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος Κ., Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Τρίμπος, Γκοτζούλιας(78’ Μυστάκο), Μπακόμητρος Ν.(60’ Φεϊζούλα), Σάνι.  

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Γκούρι, Ντζούρας, Θεοχαράκης, Καραλάγας, Τραγανός, Παυλίδης(65’ Παφίλης), Λούπος(75’ Τσαλατσάνης), Ρούκα, Μούχο(83’ Πρωτονοτάριος), Ντερ Κρικοριάν.

 

Πανφαληρικός- Αστέρας Κερατσινίου 1-2

 

Στο 92’ ο Αστέρας Κερατσινίου έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε στο Μοσχάτο με 2-1 του Πανφαληρικού και μείωσε περισσότερο τη διαφορά από τις θέσεις ανόδου.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 38’ με τον Ντερμόζι, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας με τον Μπακαλιάνο(60’).

Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Μαργαντίνη, το οποίο ακύρωσε  ο διαιτητής Γιανναράκης για επιθετικό φάουλ, φάση για την οποία διαμαρτύρεται έντονα ο Αστέρας. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ λίγα λεπτά αργότερα, στο 92’ με τον Ντραγκότι να βρίσκει δίχτυα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Για αυτό το φάουλ διαμαρτυρήθηκε ο Πανφαληρικός στο διαιτητή Γιανναράκη.

Με εννιά ολοκλήρωσε ο Πανφαληρικός το παιχνίδι, λόγω αποβολών των Κερκάτζε(78’) και Γκρινιάρη(94’).

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Βαγγέλης, Γκρινιάρης, Παναγιωτακόπουλος, Αρτεμάκης, Μπλέραντ, Κερκάτζε, Μαυρίκος(93’ Μητσάκος), Ντερμόζι, Ζερτίδης Δ.(81’ Ζερτίδης Γ.), Σκόκοτας, Αναστασόπουλος(70’ Φραγκόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουσγουνέλης, Κάππος(58’ Παναγιώτου), Μιχαλακάκος(46’ Μιχαλακάκος), Δεσύλλας, Μπακαλιάνος(79’ Ιωαννίδης), Λαμπρινάτος, Καραγιάννης(63’ λ.τρ. Μαργαντίνης), Κουκουνάκης, Μπότση, Ντραγκότι, Σαλάτας.

 

Αστέρας Νίκαιας- Πανιώνιος Κερατσινίου 2-0

 

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, ο Αστέρας Νίκαιας «καθάρισε» σε ένα δίλεπτο στην επανάληψη με 2-0 τον Πανιώνιο Κερατσινίου.

Το σκορ άνοιξε ο Κατσουμπής στο  74’, για να διπλασιάσει ο  Λαλάι στο 76’.

Διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Βελαλοπουλος Α., Κανταρτζοπουλος, Πολλατος, Συρίγος, Ψυχιδης, Κουβατσος(87’Σταματουκος), Λαλαι, Κατσουμπης(75′ Σπυρόπουλος), Ξανθακης(57′ Βελαλοπουλος Σ.), Μιχαηλίδης, Γιαννικακης(81’Βαρλαμης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Λάτσης, Μανδυλας, Κάτρης, Κιουρκο, Κόκκινος, Ευθυμιαδης, Αγουριδας, Πουκιδης(68’Λεβακος), Τσιακος, Κοκκοσης, Τσατσης.

 

ΑΟΑΔ- Λέοντες Καμινίων 1-2

 

Μετά από οκτώ αγωνιστικές οι Λέοντες Καμινίων επανήλθαν στις νίκες, καθώς παίζοντας ψυχώμενα κατάφεραν να επικρατήσουν στη Χαραυγή με 2-1 του ΑΟΑΔ και να πάρουν μια τεράστια βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Οι γηπεσούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον  Αλτσάνι (18’), αλλά οι παίκτες του Κώστα Κριμιτζά στην επανάληψη αντέδρασαν και ανέτρεψαν το σκορ χάρη σε τέρματα των  Κιάμου(64’) και Διαμαντόπουλου(80’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Τουρλομούσης.

ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Σκαλτσάς, Δημητρίου, Τσαούσης, Αθανασίου, Κόντος, Αλτσάνι(69’ Λαζάρου), Μαστρόκαλος, Κατσιγιάννης(63’ Λάζι), Καλυβάς, Καλογερόγιαννης.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Τιπέλης, Μπετενιώτης Σ., Κουτσούμπας, Μουστάκας, Δήμας, Γούσιας, Μίτρε(93’ Καραγιάννης), Λουκάνι(86’ Μπαλτιμά), Ζούβελος(55’ Σπυριδάκης), Διαμαντόπουλος, Κιάμος(88’ Γεραμάς).

 

Ηρακλής Νίκαιας- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 1-0

 

Στο 88’ ο Ηρακλής Νίκαιας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου Φοίνικα Αγίας Σοφίας και να σημειώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Δάππας στο 88’. Στο ίδιο λεπτό οι νικητές έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Χατζηκωστή στο 82’ με δεύτερη κίτρινη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ιατρόπουλος, Ψωμάς, Σωτηρόπουλος, Χατζηκωστής, Κυριακίδης, Σαουλίδης, Φλαμπούρης(75’ Ευθύμερος), Βλαχουτσάκος, Χατζηλίας, Δάππας(90’ Κατσαράς), Αγουρσαλίδης(90’ Γιανονουσάς).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ:
Κολλυρόπουλος, Κατσικούρης, Γραμματικόπουλος(79’ Γιανίτης), Αντωνίου, Ηλιάκης, Κοντογιαννόπουλος, Αγοριανίτης(90’ Καλύμνιος), Σιγάλας, Κουζήλος, Περάμαντζης, Στρίγκος.

 

Ολυμπιακός Κερατσινίου- Θησέας 1-2

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Θησέα, που έκαμψε με 2-1 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη,

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Θεοδωρόπουλο(64’), για να γυρίσει το σκορ ο Θησέας χάρη σε γκολ των Κουτσονικόλα(67’) και Γεωργίου (72’).

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Μπακάλη στο 26’, ενώ στο 70’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Χαρίση με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Αντωνόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντασκαγιάννης, Αποσπόρης, Καθαρόπουλος, Κεφαλίδης(84’ Τζουρτζιώτης), Χαρίσης, Καφετζόγλου, Θεοδωρόπουλος, Βαλάκος, Μπακάλης(73’ Ταταμανίδης), Παπανδρέου, Πρωτόπαππας(61’ Τζανάκης).  

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιαβός, Αναγνώστου, Χαιτέρας Χ.(81’ Ιωάννου), Θεοχαρίδης, Αλευριάδης, Σιμάκος(89’ Χυτήρης), Καραγιάννης(46’ Γεωργίου), Βλάχος, Κουτσονικόλας, Μπάρδη, Δρόσος(66’ Καφανταρίδης).

 

 

Ολυμπιακός Περάματος- Φαληρικός 0-0

Στο «μηδέν» έμειναν ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Περάματος με τον ψυχωμένο  Φαληρικό ( 0-0) .

Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη δημιούργησαν ευκαιρίες  με τους γηπεδούχους να  είναι πιο επιθετικοί

Άψογος ο διαιτητής Μπεσίρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜ.: Φωτόπουλος, Παπαδάτος, Θεοχάρης ( 65’Πρίντεζης) Μπέτσος( 35’ Μαρουσάκης) , Ψυλλάκης, Θοεοδωρακάκης( 75΄Καπέρης) Βασίου, Νικολακάκος, Κρίστο, Χανιώτης, Κωνσταντίνου.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Λαζαρόπουλος, Γεωργιάδης, Γιακασίκογλου, Τζίτζηρας, Τζεγιαννάκης( 65’ Σουνόγλου) Ανεστίδης, Μαύρος, Βασιλικής, Λαζόπουλος( 80’ Παλούλης) Μελαμπιανάκης, Μιτσάνι.

 

Νέοι Δραπετσώνας – Νέοι Ευγενείας 2-2

Ισόπαλο 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στους Νέους Δραπετσώνας και Ευγένειας .

Δυο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τους Τριανταφύλλου 14΄και Νταούτι για να «απαντήσουν » οι Δραπετσωνίτες με τους Τσελεπή 47΄και Μπεκιράι 67’.

Η Ευγένεια  έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 στο 42΄, όταν ο Λοξός εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ. .

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 52’με τον Τσελέπη, ο τελευταίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Μαρινάκης

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Μουράτογλου, Παπαδόπουλος( 70’ Λαόσογλου) Βρενάγκρ , Κατρακύλας, Μπάρκα , Μούτσα, Οστά Χασάν, Τσελεπής, Μπεκιράι( 75’ Μαρμαρίδης)Κωνσταντής( 76’ Σπύρος) Ικόνομη

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Γκανάς, Δημόπουλος( 58’ Τραμουντάνας) Λεφάκης, Λοξός( 79’ Μαργούνης) Χάιδος, Σπανόπουλος, Κωνσταντίνου,( 77’ Κασσαλής) Τριανταφύλλου( 78’ Μπέκας) Σκουλουδάκης, Νταούτι, Κουρπάς

 

Φίλαθλοι – Παντζιτζιφιακός 3-2

Με αντεπίθεση στο τέλος οι Φίλαθλοι γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τη πολύτιμη νίκη με 3-2  επί του αξιόμαχου Παντζιτζιφιακού.

Οι νικητές προηγήθηκαν στο 31’ με τον Ζαχαρία , αλλά οι Τζιτζιφιώτες στην επανάληψη μέσα σε ένα πεντάλεπτο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με τέρματα των Ανδρώνη 55’ ( πέναλτι) και Καρανίκα 60’ .

Οι Φίλαθλοι όμως δεν είχαν πει την «τελευταία λέξη». Έτσι αφού ισοφάρισαν στο 77΄’ με πέναλτι   του Σίντρε ( είχε και δοκάρι στο 36’) κατάφεραν να πάρουν την νίκη με τον Κωνσταντινίδη στο 85’

Σωστός ο διαιτητής Ανθόπουλος

ΦΙΛΑΘΛΟΙ : Κοκκώνης, Ξηρογιάννης, Ρεϊσόπουλος, Βασιλικός., Κουκοβίνος, Μαθιουδάκης, Ζουρούυδης, Χαϊδάκης( 60’Παντελέων) , Σίντρε , Ζαχαρίας( 87’ Παπαδόπουλος) Κωνσταντινίδης( 90΄΄ Βρεττάκος)

ΠΑΝΤΖΙΤΖΦΙΑΚΟΣ : Σαλομίδης, Ρουμελιώτης, Καρανίκας, Λίβας( 32’ Μεταξάς) Τσεκούρας, Μπαγιάτης, Μοχάμετ, Θωμαΐδης, Σπανόπουλος, Παππάς( 54’ Φράγκος) Ανδρώνης