Connect with us

peggos

Ουσιαστική η βοήθεια των Δήμων

Published

on

Όποιος πάει στο Ζηρίνειο να παρακολουθήσει αγώνα του Ελπιδοφόρου Κηφισιάς θα δει ανάμεσα στους θεατές και τον δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Χιωτάκη. Θα τον συναντήσει επίσης στα παιχνίδια του ΑΠΟ Κηφισιάς ενώ πολύ στενά παρακολουθεί και τον Πανερυθραϊκό στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας. Την περασμένη Κυριακή το πρωί, ο κ Χιωτάκης παρακολούθησε τον αγώνα Μεταμόρφωσης- Κηφισιάς, κάτι που δείχνει ότι είναι κοντά στις ομάδες του Δήμου του και βοηθά όπως και όσο μπορεί.

Σε αντιδιαστολή με το τι συμβαίνει στην Κηφισιά, στην Ελευσίνα η πολιτική που ασκήθηκε από την Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια, ήταν επιεικώς εχθρική για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης. Και μάλιστα όταν στην Ελευσίνα υπάρχει ο Πανελευσινιακός, του οποίου το όνομα είναι σεβαστό ανα την Ελλάδα. Φαντάζεται κανείς με το μυαλό του, τι βοήθεια δτον σύλλογο ηθική, υλική και οικονομική θα έδινε οκ Χιωτάκης, αν στην πόλη του είχε ένα όνομα της εμβέλειας του Πανελευσινιακού.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Μαγούλας με την οποία ευχαριστεί τον νέο Δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά ( είναι και μέλος του Δ.Σ του Πανελευσινιακού), ας ελπίσουμε ότι θα είναι η αρχή μιας διαφορετικής προσέγγισης της υπόθεσης που λέγεται ερασιτεχνικός αθλητισμός και το ποδόσφαιρο και ο Πανελευσινιακός θα βρουν την συμπαράσταση που αξίζουν.

Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply