Connect with us

stoplekto

Ο Δ. Κοσμάς στις Ακαδημίες της Μικρασιατικής

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο η διοίκηση του ΑΟ Μίμα Μικρασιατικής ενίσχυσε τις Ακαδημίες της, καθώς προχώρησε στην πρόσληψη του Δημήτρη Κοσμά, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με σπουδαία καριέρα σαν ποδοσφαιριστής και με πολλές διακρίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει δυναμικά την προπονητική, ιδιαίτερα σε επίπεδο υποδομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

“Η διοίκηση της ομάδας μας σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της ακαδημίας ,ήρθε σε συμφωνια με τον ΔΗΜΉΤΡΗ ΚΟΣΜΆ δείχνοντας έτσι πως βάζει σε προτεραιότητα τα παιδιά της!

Ένα μικρό βιογραφικό για τον Δημήτρη:
Εκπαίδευση: Ο Κος ΚΟΣΜΑΣ είναι εκπαιδευτικός ,απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων του τμήματος φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας με ειδίκευση σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Επισης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.
Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και έφτασε έως την πρώτη ομάδα, διετέλεσε αρχηγός της Εθνικής Παίδων και βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων. Αγωνίστηκε επαγγελματικά σε ομάδες β και γ εθνικής σε Ελλάδα και Κύπρο όπως Ο Αθηναϊκός, Ατρόμητος Αθηνών ,Εθνικός, Προοδευτική, Αχαρναϊκός κ.α.

ΈΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Δημήτρης εργάστηκε ως προπονητής ακαδημίας για 2 χρόνια στην ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.
Για 3 χρόνια ασχολήθηκε ως υπεύθυνος ακαδημίας στον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων και συνολικά 4 ως προπονητής σχεδόν σε ολες τις ηλικίες.
Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε αθλητικές κατασκηνώσεις και αθλητικά camp που αφορούν τις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και σε κέντρα μελέτης ως εκπαιδευτικος.

Η διοίκηση της ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο του έργο!
Καλώς ήρθες Δημήτρη”.