Connect with us

slideshow

Ο Ηρακλής Ψαχνών άλωσε την Καισαριανή..(φωτο)

*

Published

on

Ο Ηρακλής Ψαχνών ύστερα απο καλή εμφάνιση επικράτησε στο Δημοτικό Γήπεδο της Καισαριανής του Εθνικού Αστέρα 2-0.

Οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Να πούμε ότι οι Καισαριανιώτες αγωνίστηκαν με νέους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες του Πέτρου Δημητρίου προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν κάτι καλό αφού τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο της Καισαριανής είναι πάρα πολλά.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών αφού ο Εθνικός Αστέρας δεν σφράγισε εισιτήρια.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 31’δυνατό σούτ του Θεολόγου απέκρουσε ο Τόλιος.Τρία λεπτά αργότερα ο Αλεξάντροβιτς ύστερα απο λάθος της άμυνας του Εθνικού Αστέρα με σούτ το 0-1.Στην συνέχεια 38′ ο Αλεξάντροβιτς έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Σέγγος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκίτκου 0-2. Στο 44’σέντρα του Λαμπρόπουλου κεφαλιά του Μαστρογιάννη πέρασε σύριζα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόλιου. Στο 72′ κόρνερ του Μαστρογιάννη κεφαλιά του Κασνέτση η μπάλλα πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόλιου.Στην συνέχεια 83′ φάουλ του Μαστρογιάννη απέκρουσε ο Τόλιος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπινιχάκης (Λασιθίου)ΒΟΗΘΟΙ: Σαββόγλου, Σταμάτης (Δυτ. Αττικής)

4η Αντωνίου Ελένη(Αν.Αττικής)

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιώτας 43′ Μαστρογιάννης 57′ Ντελέκος 80′ Γανωτής 86′ Θεολόγου 87′

 

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου):

Γκίτκος (46’Γκούσεβ), Μητσέας, Πασκούλεβ, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Μακρής(42’Λαγός),Κασνέτση,Γιακούμπι,Μαστρογιάννης, Ινγγλαντίν(70’Χαροντάκης).

ΠΑΓΚΟΣ: Γκούσεβ,Λαγός,Ιλούπας,Δεσπολάρι,Μπολάνο,Χαροντάκης,Τσιγάρας

 

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός):

Τόλιος,Ζουλιώτης(70’Γανωτής), Ρεπετσάς, Γκοτοβός, Γιώτας, Λιόσης, Μπακομήτρος,Δελήμπασης,Ντελέκος,Σέγκος(88’Ματσός),Αλεξάντροβιτς(86’Τσοκάνης).

ΠΑΓΚΟΣ :Μπακόλας,Κουντού,Τσοκάνης,Μάτσος,Γανωτής,Μπαλαμπάνης

Α.Τσακίρογλου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply