Connect with us

stoplekto

Ο ξάδερφος του Messi που έπαιξε στη Καλλονή

Published

on

Λουκάς Σκαγκλια, το όνομα ίσως δεν σας λέει πολλά. Ο Αργεντινός χαφ «patito» όπως το έχει τον λογαριασμό του στο Instagram αγωνίστηκε μόλις επτά αγώνες με τη φανέλα της Καλλονής στη Football league το 2011 με προπονητή το Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο δε μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.Ακολούθησαν Πανσερραϊκός,Καλλονή και ΑΟ Τρίκαλα ενώ μόνο με την ομάδα των Σερρών κατάφερε να κάνει πάνω από 20 συμμετοχές.

Ο λόγος που είναι γνωστός σε αρκετές γωνιές του πλανήτη είναι η σχέση του με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και θρύλο του ποδοσφαίρου Lionel Messi .

Ο Σκαγκλια όπως και ο Μέσι ξεκίνησαν την καριέρα τους από την Νιουελς Μπόϊ.Η συνέχεια του Μέσι είναι φυσικά γνωστή. Ο Σκαγκλια ήταν ο κολλητός του φίλος αλλά πλέον είναι και ξάδερφος του καθώς ο πρώην χαφ της Καλλονής είναι ξάδερφος της συζύγου του Μέσι,Αντονέλας Ροκουζο.

Ακολούθησε μια καριέρα σε μικρομεσαίες Ευρωπαϊκές Ομάδες με κορυφαία εξαυτών την κροάτικη Ριέκα. Σήμερα αγωνίζεται στη Β κατηγορία της Αμερικής.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio