Connect with us

peggos

Ο ρόλος του δημοσιογράφου

Προβολή και θετικών και αρνητικών ενεργειών

Published

on

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει το ρόλο του δημοσιογράφου. « Πως θα κάνεις κριτική στον διαιτητή Σταθόπουλο, αν σε κάποιο παιχνίδι δεν πάει καλά τώρα που έγραψες καλά λόγια για εκείνον;» ήταν η απορία κάποιων που μου τηλεφώνησαν.

Παραγνωρίζουν το γεγονός ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να ασκεί κριτική, να αναδεικνύει τα κακώς κείμενα αλλά ενίοτε να μην διστάζει να πει και καμιά καλή κουβέντα όπου χρειάζεται ή να επαινέσει κάποιες ενέργειες. Το γεγονός ότι ο διαιτητής Σπύρος Σταθόπουλος, αν και άρρωστος ο ίδιος και με την 18μηνη κόρη του να αντιμετωπίζει –ευτυχώς περαστικό- πρόβλημα υγείας, έδωσε κανονικά το παρών στο γήπεδο δεν μπορεί να μην τύχει θετικού σχολιασμού και να μην επαινεθεί η προσήλωσή του στο καθήκον.

Αν σε ένα παιχνίδι- άνθρωπος είναι- έχει φαλτσοσφυρίγματα- θα κριθεί όπως κρίνονται κάθε Κυριακή όλοι οι διαιτητές. Αυστηρά χωρίς δόλο και άλλου είδους παιχνίδια.

Αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου που πολλές φορές εκ των συνθηκών αναγκάζεται να γίνεται δυσάρεστος και να μην χαρίζεται πουθενά και σε κανέναν. Ξεκάθαρα πράγματα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply