Connect with us

Γ Εθνική

Πέρασε η Καλλονή από τη Φυλή

Νίκησε με 1-0

Published

on

Η Καλλονή πέρασε νικηφόρα απο την Φυλή αφού επικράτησε του Θρασύβουλου με 1-0 και πέρασε μαζί με τον Πανσερραικό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας ήταν μέτριος με την ομάδα της Καλλονής να είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα του Θρασύβουλου μπήκε πολύ δυνατά τον αγωνιστικό χώρο και έχασε μερικές ευκαιρίες για γκόλ.

Στο 14΄ο Λεοζίνιο έδωσε στον Γκοντζάλες που ο τελευταίος με αριστερό βολέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σταυριανού 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Μπακάλη εφυγε άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάππα. Στο 24′ σέντρα του Τζιωτρζόπουλου ο Παπανίκου έπισε το σούτ άουτ. Στην συνέχεια φάουλ του Σέρφα πέρασε σύριζα άουτ. Τρια λεπτά αργότερα κεφαλιά του Καζάκη πέρασε άουτ. Στο 40′ δυνατό του Μπακάλη η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Μάππα. Στο 68′ ο Μπέκα έδωσε στον Πάνο το σούτ το τελευταίου πάνω απο τα δοκάρια του Μάππα. Στη συνέχεια 83′ σέντρα του Γιόνδη ο Γάλας έπιασε το σούτ μέσα απο την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 87′ ο Γάλας έβγαλε την σέντρα ο Καζάκης έπιασε την κεφαλιά άουτ. Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Αλβες Ροντρίγκεζ απέκρουσε ο Σταυριανός.

Διαιτητής Ανούσος(Λακωνίας) Βοηθοί: Δόσης-Κοσμάς(Αθηνών).Κίτρινη: Χωριανόπουλος 60′ Μανουσάκης 86′ Ανδρίκος, Καζάκης 90′.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(προπονητής ΣτάθηςΣταθόπουλος):Σταυριανός, Τζιωρτζόπουλος, Σύρρος, Μπακάλης, Ντα Κόστα(61′ Γεωργιάδης), Μπέκα(75′ Σκόνδρας), Ανδρίκος, Πλαβούκος(79’Αρκουμάνης), Παπανίκου, Πάνος, Αγκόλι.

ΠΑΓΚΟΣ: Ξενοδόχωφ, Βασιλείου, Σερέπας, Κειτά.

ΚΑΛΛΟΝΗ(προπονητής Τιμόθεος Καβακάς): Μάππας, Σερφά,Χωριανόπουλος, Γάλας, Αναστασιάδης,Κώτσιος, Μανούσος(60′ Γκόβας), Γκονζάλες(72′ Γιόνδης, Λεοζίνιο(46’Μανουσάκης), Καζάκης.

ΠΑΓΚΟΣ: Γόμος, Λαμπρόπουλος, Χατζόπουλος, Τραορέ.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply